Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Incredibile fulgere globulare au fost surprinse deasupra unei localităţi din Rusia

257

blankFulgerul globular poate fi un fenomen atmosferic electric, natura sa fizică fiind una încă controversată. Fulgerele globulare sunt obiecte luminoase, de obicei, sferice, care variază în diametru de la câţiva centimetri la câţiva metri. Uneori, ele sunt asociate cu furtunile cu descărcări electrice, dar, spre deosebire de fulgerele obişnuite, care durează doar o fracţiune de secundă, un fulger globular poate dura mai multe secunde.

Diverse experimente de laborator au produs efecte care sunt similare vizual cu fulgerele globulare, dar în prezent nu se cunoaşte sigur dacă acestea sunt, de fapt, fenomene naturale.

Datele ştiinţifice privind fulgerele globulare produse natural sunt limitate din cauza rarităţii şi imprevizibilităţii acestora. Având în vedere neconcordanţele şi lipsa de date fiabile, adevarata natură a fulgerelor globulare este încă necunoscută. Până nu demult, fulgerele globulare au fost considerate drept farse. Diverse rapoarte făcute pe baza acestui fenomen au fost respinse pentru lipsa de dovezi fizice, fiind privite în acelaşi fel ca şi apariţiile de OZN-uri.

Iată, în continuare, un videoclip postat pe YouTube al unui utilizator din Rusia care a reuşit pe 5 mai 2012 să filmeze nişte spectaculoase şi incredibile fulgere globulare.

Orgoni Crystal