Un autoturism pare că loveşte o „maşină-fantomă”! Iluzie optică sau „alunecare” din alt timp sau spaţiu?


Pentru cititorii fideli ai site-ului, mai ţineţi minte articolul acesta din septembrie 2013 (Pe o cameră video a fost surprinsă o maşină care apare brusc dintr-un “portal al timpului”, face un accident şi apoi dispare! Sau totul e un fals?) în care vorbeam despre apariţia unei maşini-fantome care părea că s-a ivit brusc pe şosea? Mulţi au spus atunci că totul e doar o iluzie optică şi că maşinile implicate în incident au fost perfect “aliniate”, astfel încât “maşina-fantomă” era cât se poate de fizică. Şi, nu putem spune că acest punct de vedere ar fi chiar fals.

Dar haideţi să mai avem un incident asemănător, unde, la fel, apare o maşină-fantomă! Filmarea a fost postată pe YouTube pe 18 octombrie 2017 (nu ştiu ţara de provenienţă a videoclipului). Înregistrarea a fost realizată cu ajutorul unei camere video amplasate pe bordul unei maşini; totul se desfăşoară ziua, aşa că se poate observa foarte clar toate secvenţele. Un autoturism alb doreşte să o ia la dreapta, trebuind să acorde prioritate maşinilor care veneau din faţă, de pe o stradă cu sens unic. Şi, deodată, maşina albă frânează brusc… şi asta pentru că în faţa sa, tăindu-i calea, parcă de nicăieri, pare că se iveşte o „maşină-fantomă”! Maşina albă chiar loveşte în lateral „maşina-fantomă”, accidentând-o.

Desigur, aşa cum spuneam la început, cea mai bună explicaţie este aceea că maşinile implicate în incident au fost perfect “aliniate”, astfel încât camera video nu a surprins aşa-zisa „maşină fantomă”. Însă, cei  care cred în paranormal au alte explicaţii:
* este o maşină din viitor sau trecut, care a “alunecat” în timp;
* este un autoturism venit din altă dimensiune.

Oricum, chiar dacă aceste explicaţii par imposibile din punct de vedere ştiinţific, nu ar fi noutăţi în lumea paranormalului. Într-un articol de referinţă din 2012 (Nenumăratele cazuri de maşini-fantome întâlnite în lume demonstrează faptul că există “alunecări” în timp, în trecut sau viitor? ), am arătat mai multe cazuri despre prezenţa unor maşini-fantome care par a veni din alt timp sau din altă dimensiune.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO