Călătoria în timp poate fi dovedită de fosilele enigmatice găsite în lume! Urme de pantof într-o rocă cu 500 de milioane de ani vechime!?


Există un număr de urme lăsate de animale, solidificate în rocă de-a lungul mileniilor. Acestea se întind de la vizuini până la amprentele dinozaurilor uriaşi. In roci se găsesc adesea urme de pe plajele scăldate de mări cu mult înainte ca primul om să păşească pe Pământ.

Oricine ajunge la Liverpool, la staţia Lime Street, are posibilitatea să vadă în detaliu o secţiune în dunele fosilizate din gresie prin care a fost excavat tunelul metroului în secolul trecut. Aceste dune au fost parte a unui deşert pe vremea dinozaurilor şi niciun om nu ar fi putut păşi pe ele, doar dacă nu cumva ar fi avut o maşină a timpului capabilă să străbată sutele de milioane de ani. Şi totuşi, în locuri similare din lume s-au găsit urme de paşi umani!

Se pot vedea, de pildă, în valea fluviului Mississippi, unde există un bloc de calcar scos din carieră în 1822 pentru construcţie şi care la vremea aceea conţinea un set perfect de urme de paşi, categoric umani. Se vedeau clar degetele şi conturul călcâielor. În Nicaragua s-au descoperit asemenea urme mult sub nivelul solului, în piatră ponce acoperită de roci mai tari şi sub alte câteva straturi de erupţie – un total de câţiva metri grosime care indică o mare vechime. La Carson, Nevada, în 1882, în timpul unor excavaţii, s-a descoperit o zonă cu gresie în care călcaseră mai multe animale, cu milioane de ani în urmă. Printre aceste urme s-au găsit şi unele lăsate de o fiinţă umană. Totuşi, mai mari, cu o lungime de cam 45 de centimetri.

Există şi alte cazuri, bine atestate. În general, ştiinţa ignoră asemenea probe care te lasă perplex şi caută să le ocolească. Unele urme clasice, descoperite la Paluxy River, în Glen Rose, Texas, sunt impresionante, pentru că arată aparent fiinţe umane păşind alături de dinozauri – într-un anumit loc apare urma unui om clar imprimată deasupra uneia de dinozaur! Aşa ceva nu se putea întâmpla fără existenţa unei maşini a timpului.

În 1927, la Fisher Canyon, Nevada, s-a descoperit în calcarele de aproape 200 de milioane de ani vechime urma unui pantof cu talpă de piele, care nu poate fi explicată prin nimic altceva – deşi este imposibil, pur şi simplu. Totuşi, de departe cel mai extraordinar caz este ceva ce seamănă cu urma unui pantof de 38 de centimetri lungime, descoperit în interiorul unei bucăţi de calcar, în Utah. Roca datează de 500 de milioane de ani şi, într-adevăr, în ea se găseşte, sub urma respectivă, un trilobit terciuit, posibil călcat în picioare de persoana care a lăsat urma. Trilobiţii au dispărut cu mult timp înainte ca cel mai primitiv strămoş al omenirii să fi apărut. Dacă sc dovedeşte că este autentică, urma nu poate fi decât a unui călător temporal, întors cu 500.000 de milenii în trecut!

De asemenea, foarte dificil de explicat sunt artefactele încastrate în rocă. Cum se poate explica găsirea unei monede din 1397 în cărbunele vechi de 300 de milioane de ani fără existenţa călătoriei în timp? Această descoperire a fost făcută în 1901, apărând în revista „Strand”.

Aceste sunt pur şi simplu exemple de obiecte deplasate în timp ca urmare a unor călătorii temporale devenite posibile cândva în viitor. Aceste obiecte şi urme de paşi au fost apoi înglobate în rocă prin procesele naturale cunoscute, sau fosilizate împreună cu urmele creaturilor timpului respectiv.

Într-o zi vom fi în stare să călătorim înapoi în timp. Când acest lucru va fi posibil, descendenţii noştri vor putea să se întoarcă nu numai în anul 2001, ci şi în 1456, sau cu 700 de milioane de ani în urmă, sau în anul 100 î.Hr.! Drept consecinţă, este inevitabil ca ei să lase semne ale trecerii lor pe acolo, semne ale unor călătorii care încă nu au avut loc, dar care în alt sens s-au petrecut cu mult, mult timp în urmă!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock