Mai multe clădiri fantomatice au apărut pe cerul Zagrebului, capitala Croaţiei! Miraj, un nou experiment Blue Beam sau un pasaj către o lume paralelă?


cladiri fantomaticeOricine a făcut puţină fizică ştie ceea ce este mirajul (sau Fata Morgana): un fenomen optic datorat devierii razelor de lumină la trecerea printr-un mediu neomogen, în particular prin straturi de aer aflate la temperaturi diferite. El poate fi văzut pe uscat şi pe mare, dar, uneori (e adevărat, destul de rar), el poate fi observat şi pe cer, deasupra norilor.

A fost un miraj ceea ce s-a văzut pe 30 aprilie 2016 în Zagreb, capitala Croaţiei? Precum se observă şi din fotografia publicată în acest articol, mai mute clădiri misterioase apar pe cer, deasupra norilor.

Sigur, explicaţia cea mai logică şi mai la îndemână este aceea că a fost vorba de un miraj la Zagreb. Dar, totuşi, acest lucru se întâmplă din ce în ce mai des în ultima perioadă. Cam multe miraje, aş spune! În octombrie 2015, au fost observaţi mai mulţi zgârâie-nori deasupra oraşului Foshan din China. După câteva zile, în Anglia a mai apărut un „oraş plutitor”, eveniment despre care am vorbit şi eu în acest articol: Asta e chiar culmea! Încă un “oraş plutitor” a mai apărut pe cer, în Anglia, după cel din China de acum câteva zile! Experimente masive “Blue Beam” ale Ocultei Mondiale!

Aşa că şi aceste clădiri văzute în ultima zi din aprilie 2016 pe cerul Zagrebului s-ar putea să nu fie altceva decât un nou experiment „Blue Beam”, adică proiectare a unor imagini pe cer, cu ajutorul laserelor din sateliţi, pentru a observa reacţia oamenilor. Şi spuneam atunci că „O să mai vedeţi asemenea imagini bizare pe cer din ce în ce mai des, aşa că pregătiţi-vă!”… şi se pare că nu m-am înşelat.

O altă explicaţie ar fi aceea că pe cer apar, uneori, pasaje către alte dimensiuni, alte lumi paralele, pe care noi le putem observa. Oricare ar fi explicaţia adevărată, subiectul rămâne unul deschis…

 


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO