„Cubul de fier” din Austria, cu o vechime cuprinsă între 2,6 şi 65 de milioane de ani, este de origine artificială! Care civilizaţie avansată l-a creat?

  •  
  •  
  •  
  •  

cubul de fierÎn 1885, într-o topitorie de fier din Vocklabruck (Austria) a fost descoperită o bucata mică de cub de fier, încorporată într-un bloc de cărbune din perioada terțiară, având o vechime cuprinsă între 2.600.000 – 65.000.000 de ani. Dar, acest cub de fier arată de parcă ar fi fost prelucrat artificial de către cineva! Cum antropologii ne spun că omul modern, Homo sapiens, nu are mai mult de 200.000 de ani vechime, acest lucru ar însemna că înaintea lui Homo sapiens ar fi existat o civilizaţie modernă, de origine terestră sau extraterestră. Aşadar, artefactul din Vocklabruck este o mare provocare pentru știința de astăzi, așa cum o știm. Cine avea nevoie de acest obiect, în urmă cu milioane de ani?

Acest metal sub formă de cub sugerează faptul că o civilizație necunoscută foarte avansată a fost prezentă în regiune la momentul respectiv. Cei care l-au realizat se dovedesc să fi fost metalurgiști calificați; oare ei locuiau în zona Austriei moderne sau erau vizitatori veniţi din altă parte? În cartea lui Michael Cremo „Arheologie interzisă” ni se prezintă sute de exemple de obiecte asemănătoare, vechi de milioane de ani, care în conformitate cu știința actuală pur și simplu n-ar fi trebuit să existe.

Artefactul din Austria a fost dus la Muzeul Salzburg, unde a fost examinat meticulos de fizicianul austriac Karl Gurls. Pe baza testelor efectuate, el a descoperit că  acest cub era compus dintr-un aliaj de oțel și nichel. El are dimensiunile de 6,7 cm x 6,7 cm x 4,7 cm și cântărește 0,8 kilograme. Marginile acest obiect ciudat sunt deja perfect drepte și definite; patru părți sunt plane, în timp ce restul de două părți sunt convexe. O canelură destul de adâncă a fost tăiată în jurul cubului, având cam jumătate din înălțimea cubului. Nu e nicio îndoială că acest cub a fost realizat cu ajutorul unei mașinării, și pare că făcea parte dintr-un mecanism mai mare.

Microanaliza realizată cu ajutorul fasciculului de electroni a arătat că acest artefact nu are urme de nichel, crom sau cobalt în compoziția sa, ci a fost realizat dintr-un fel de fier forjat. Această compoziție pare a exclude ipoteza că el ar fi fost la origine o bucată de meteorit, aşa cum au sugerat unii. Oricum, oamenii de știință de la Institutului Geologic din Austria au stabilit în mod clar că acest cub de fier a fost prelucrat artificial!

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu