Patru poliţişti americani din New York au observat o creatură demonică cu aripi care îi ataca


New York, 22 iunie 1904: s-a raportat prezenţa unei creaturi, cu aripi gigantice, care ataca oamenii în mijlocul nopții, tulburându-i atât pe poliţişti, cât şi pe localnici.

Într-un timp în care extrem de puţini oameni aveau un aparat de fotografiat la ei, în acele vremuri oamenii se luau după legende urbane. O gigantică creatură înaripată crea mari probleme prin New York. Cea mai comună teorie era aceea că creatura era un fel de bufniță agresivă de mărime mare, în timp ce alţii spun că era ceva mai supranatural.

Un ofițer de poliție, pe nume Patrick J Hickey, a declarat următoarele: „Nu este o bufniță, ci un diavol cu ​​aripi. Ştiu cum arată o bufniţă. Niciodată nu am văzut o bufniţă cu 2 metri lăţime. Nu e bufniţă, ci diavol”.

După ce poliţistul Patrick a fost transferat, polițistul care i-a luat locul lui a declarat ulterior: „Am văzut-o! Avea un băț în gheare, cu care a încercat să-mi spargă capul. A trebuit să alerg în spatele unui copac. Cred că este ceva supranatural, asta cred eu”.

De frică, şi acest poliţist s-a mutat din zona care o patrula, iar în locul lui a venit ofițerul Walter Kane care şi el şi-a cerut transferul, după ce creatura înaripată i-a dat jos casca. A fost înlocuit de către ofițerul Frank Campbell, care a scris următorul raport: „Cu puțin timp înainte de miezul nopții, am întâlnit o creatură întunecată, cu patru picioare și două aripi. Fiara m-a atacat, luptându-mă cu ea”.

După aceea, la fel de brusc cum au început, atacurile s-au oprit și nu au mai existat rapoarte ale unei creaturi cu aripi gigantice, care ataca în Bronx cetățenii sau polițiștii.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO