„Gaura diavolului”, locul care ar avea adâncime infinită şi ar învia animale moarte

9.693 vizualizari

„Gaura lui Mel” sau „gaura diavolului” este o presupusă anomalie geografică, care ar fi fost descoperită de Mel Waters, în proprietatea sa din apropiere de Ellensburg (statul Washington, SUA). Conform lui Waters, gaura are proprietăţi paranormale, inclusiv o posibilă adâncime infinită şi posibilitatea de a învia animalele moarte. Totuşi, investigaţii ulterioare au arătat că nu există nicio persoană cu numele de „Mel Waters” care ar locui în zona respectivă, iar locaţia exactă a găurii n-a fost niciodată dezvăluită. Oricum, această gaură fără fund a făcut obiectul multor controverse timp de decenii întregi.

Dar, un şaman american, pe nume Red Elk, pretinde că el este unul din oamenii aflaţi în viaţă care ar fi văzut această groapă, pretinzând că această gaură este infinită, dar şi faptul că lucruri ciudate se vor întâmpla dacă se ajunge în ea. Elk crede că această gaură nu se vede din hărţile Google Earth, fiind blurată, dintr-un motiv foarte simplu: acolo s-ar afla o bază guvernamentală secretă subterană. Tot acelaşi Elk crede că există şi o ciudată activitate extraterestră prin zonă.

Un alt tip pretinde că el şi-a aruncat câinele ciopârţit în groapă şi jură că acesta s-a reîntors întreg şi viu din groapă!!

Sursa articolului: Komonews.com

P.S. Ştiu că pare o povestire SF, dar, atât timp cât există nişte martori care pretind că există aşa ceva, trebuie să acordăm întâmplării o cât de mică şansă.