Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un arhitect a fotografiat o femeie-fantomă în sala cazanelor dintr-un liceu

105

blankSă vedem păţania unui arhitect…

“În urmă cu câţiva ani lucram ca arhitect în New Jersey. Unul din proiectele mele era acela de a renova Liceul din Bloomfield. Proiectul s-a dovedit a fi unul dintre cele mai complexe planuri de renovare a unei şcoli, la care am lucrat vreodată. Întrucât era vorba de zeci de renovări ce trebuiau făcute în cursul a 100 de ani de folosinţă, eu şi echipa mea am făcut calcule şi am fotografiat fiecare colţ al şcolii.

Am ajuns şi la sala cazanelor. Se spune că ar fi avut o istorie negativă, pentru că cineva ar fi murit aici, dar acest lucru n-a putut fi dovedit niciodată. Încăperea este înaltă cât 3-4 etaje, are multe culoare şi este plină de diverse elemente arhitecturale. Am făcut 85 de poze în această sală a cazanelor (n.t. dintre care una este pusă la începutul articolului; trebuie să vă concentraţi pe zona înconjurată cu roşu).

Faţa pe care o vedeţi era la circa 5-6 metri, în aer, deasupra boilerelor. Nu ar fi putut nimeni să stea acolo, datorită armăturilor de aburi ce conectau boilere de jos cu tavanul. Nici cu scara nu s-ar fi putut urca, întrucât spaţiul de sprijin al scării era ocupat de către ţevi. Şi atunci nu se afla nimeni în spaţiul acela, fiind doar eu şi colegul meu.”

blank

Poza este foarte ciudată. Uitaţi mai jos, chipul fantomatic pixelat, mărit cu 800%. Pare exact chipul unei femei, iar imaginea nu pare deloc trucată.

blank


Orgoni Crystal