Site de secrete, stiinta si metafizica

În curând, televiziunea ne va urmări!

6 13

Zilele în care telecomanda este folosită pentru a schimba canalul TV se apropie de sfârşit, şi asta ca urmare a apariţiei şi dezvoltării unei tehnologii 3-D de recunoaştere a gesturilor, ca urmare a colaborării dintre companiile Intel şi Softkinetic-Optrima. Revoluţionarul dispozitiv va permite celor care privesc la televizor să se folosească de meniurile de navigaţie şi de control ale volumului, doar prin mişcarea mâinilor în anumite tipare predefinite.

Tehnologia de recunoaştere a gesturilor a atras atenţia odată cu lansarea proiectului Natal de către Microsoft, tehnologie folosită în jocurile XBox, când împătimiţii de jocuri video se folosesc de gesturile făcute de mâini pentru a putea controla comenzile. Microsoft a obţinut tehnologia de recunoaştere a gesturilor de la o companie israeliană, pe nume 3DV.

Continuarea articolului aici: http://www.itcmedia.info/tehnologie/in-curand-televiziunea-ne-va-urmari/

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie