Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

NASA ne anunţă că viaţa ar putea apare şi în alte părţi…doar sub formă de bacterii!?

82

blankCitim de pe site-ul Ştirile Pro TV:

Joi seara (2 decembrie 2010), NASA a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă, că a identificat microorganisme care supravieţuiesc în mediu toxic, respectiv în arsenic. Descoperirea va permite depistarea altor forme de viaţă.

“Definiţia vieţii tocmai s-a extins…pe măsură ce eforturile noastre de a descoperi alte forme de viaţă în sistemul nostru solar vor evolua, trebuie să gândim la o scară mai largă şi să luăm în considerare şi aspecte necunoscute despre viaţă”, a spus Ed Weiler, specialist NASA.

Bacteria care consumă arsenic a fost descoperită în lacul Mono din apropierea Parcului Naţional Yosemite din California. ADN-ul acesteia este complet diferit de tot ceea ce cunoaştem noi în acest moment. Forma de viaţă descoperită este complet nouă şi nu are nimic în comun cu biologia organismelor de pe Terra.

În loc de fosfor, bacteria se hrăneşte cu arsenic. Toată viaţa de pe Terra este formată din şase elemente: carbon, hidrogen, azot, oxigen, fosfor şi sulf. Toate fiinţele de la cel mai mic parameci până la cea mai mare balenă împart acelaşi lanţ al vieţii. Celulele ADN-ului sunt toate la fel. La această bacterie, însă, nu. Ea este complet diferită.

Cum arsenicul este prea toxic pentru a permite viaţa, cercetătorii spun că noua descoperire arată că viaţa este posibilă şi pe alte planete care nu au fosfor în atmosferă.

Să comentăm această ştire. În primul rând, NASA ne-a obişnuit în ultimul timp să facă mare tam-tam înainte (https://www.lovendal.ro/wp52/nasa-iar-va-face-un-anunt-important-pentru-lume-pentru-a-anunta-descoperirea-vietii-extraterestre/) fără ca ştirea oferită să fie una spectaculoasă. În al doilea rând, aceasta era o ştire care ţinea de biologia terestră, nu de spaţiul extraterestru. Ce treabă are bacteria găsită pe fundul unui lac cu presupusa existenţă a extratereştrilor? Că bacteria găsită nu are ADN-ul altor organisme de pe Pământ, nu mă miră deloc. Încă o excepţie care demonstrează că teoria evoluţionistă scârţâie din toate încheieturile (vezi https://www.lovendal.ro/wp52/evolutionismul-o-mare-minciuna-partea-1-selectia-naturala-nu-inseamna-evolutionism/ – şi restul de patru părţi).

În al treilea rând, nu înţeleg o chestie. Dacă se descoperă că în atmosfera unei planete extraterestre se găseşte arsenic sau alte elemente în afară de fosfor, asta înseamnă că acolo se găseşte viaţă extraterestră!? NU! Pur şi simplu “AR PUTEA” să existe viaţă, ceea ce e o mare diferenţă. Formele de viaţă nu apar automat acolo unde există condiţii prielnice de viaţă. Chiar prin teoria evoluţionistă se spune că viaţa pe Pământ a apărut întâmplător, ca o excepţie, fiind o şansă la milioane sau miliarde. Credeţi că această excepţie s-ar mai repeta şi pe alte planete!? Dacă s-ar mai repeta, aceasta înseamnă că ştiinţa ar trebui să accepte faptul că viaţa nu apare chiar la întâmplare, ci este programată inteligent de “Cineva”. Dar asta ar însemna să accepte teoria creaţionismului…

Orgoni Crystal