Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Voyager 2, nava lansată de NASA acum 33 de ani, a fost răpită de extratereştri

83

voyagerA părăsit Pământul în urmă cu 33 de ani, dar acum se crede că nava spaţială  Voyager 2, lansată de NASA în 1977, ar fi fost răpită de extratereştri, după ce a trimis înapoi mesaje ce nu pot fi decodificate, anunţă cotidianul The Daily Telegraph.

NASA a instalat în nava spaţială un disc de 12 inch care conţine muzică şi felicitări în 55 de limbi, în cazul în care vreo viaţă extraterestră inteligentă l-ar descoperi vreodată. Dar, în prezent, Voyager 2 trimite înapoi sunete într-un format necunoscut! Nici cei mai buni informaticieni n-au reuşit să descifreze aceste mesaje ciudate: o conţine ele vreun mesaj secret?

Expertul în extratereştri, Hartwig Hausford, a afirmat: “Se pare că cineva a reprogramat sau a răpit nava -nu cunoaştem tot adevărul”.

Inginerii lucrează în a rezolva misterul mesajelor trimise de Voyager 2, navă care a ajuns deja la marginea Sistemului Solar, şi aflată la 8,6 miliarde de mile faţă de Pământ. Lansată în 1977, nava spaţială Voyager 2, a explorat (împreună cu Voyager 1) planetele-gigant Jupiter, Saturn, Uranus şi Neptun. După 33 de ani, cele două nave reprezintă cel mai îndepărtate obiecte aflate în spaţiu, realizate de mâna omului. Voyager 1 se află la 10,5 miliarde distanţă de Pământ, şi se aşteaptă ca în 5 ani să treacă prin heliosferă, un înveliş exterior al Soarelui, pentru ca apoi să părăsească sistemul solar.

Orgoni Crystal