Site de secrete, stiinta si metafizica

Statuie pe Lună realizată înaintea apariţiei omului!

12 37

angel womanLuna a fost locuită de fiinţe inteligente, a dezvăluit dr. Morris Charles, în “Weekly World News” (27 aprilie 2009), aducând şi o dovadă serioasă: o statuie de circa 25 de centimetri, din metal, a unei femei – humanoid, cu aripi şi păr lung! El a mai scos la iveală faptul că NASA ar deţine această statuie din anul 1969, când a fost găsită într-o rocă adusă pe Pământ de către astronauţii misiunii Apollo 11. Pe baza analizei chimice, geologii au estimat vechimea sculpturii la aproximativ 200.000 de ani, adică mult înainte ca specia umană să fi apărut pe Terra.

Charles a lucrat el însuşi pentru NASA, timp de 23 de ani, dar a părăsit agenţia în 1987, păstrând totuşi legătura cu mulţi dintre foştii colegi. El susţine că implicaţiile descoperirii misterioasei statui sunt senzaţionale. “Asta înseamnă că pe Lună a existat într-o vreme atmosferă care permitea existenţa vieţii. Şi, în plus, că aici a trăit o rasă sofisticată de fiinţe, cu un simţ super-rafinat al esteticului”, a declarat dr. Morris Charles. În opinia sa, “îngerul” confecţionat dintr-un minereu de fier existent exclusiv în munţii selenari exclude posibilitatea ca statuia să fi fost lăsată aici de vizitatori de pe altă planetă.

Experţii care au analizat obiectul susţin că făuritorii lui aveau un simţ religios similar creştinismului terestru. “Poate aveau şi ei un Iisus al lor, ceea ce ar demonstra că principiile spirituale importante sunt universale”, a explicat un antropolog din Washington.

Există însă şi voci care pun la îndoială semnificaţia religioasă a statuetei. Dr. Miles Friedricks, de la Universitatea din New York, declară că trebuie evitată propaganda creştină. “Sumerienii spuneau poveşti despre Annunaki, zeităţi cu aripi, prin sec.18 î.H. Poate că sumerienii au fost vizitaţi de aceste creaturi selenare, care au realizat statueta după chipul şi asemănarea lor”.

În timp ce unii specialişti îşi bat capul cu descifrarea semnificaţiei “îngerului”, alţii se întreabă de ce existenţa acestui artefact de pe Lună a rămas secretă până azi. Charles susţine că, în interiorul NASA, se ştia de mulţi ani despre obiectul cu pricina, însă anumiţi şefi din agenţie au clasificat informaţia ca fiind “strict secretă”, temându-se de o isterie sau panică pe care ar fi putut-o declanşa aceasta în rândul populaţiei. Oficialii NASA resping însă afirmaţiile geologului. Statueta ar fi fost expusă pentru fotografiere de către presă, după care a fost luată şi dusă într-un loc neprecizat, pentru cercetări suplimentare.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie