Experimente secrete ce au loc în diferite laboratoare din întreaga lume produc tot felul de “hibrizi om-animal”… nişte creaturi bizare şi monstruoase!

2120

om porcȘtiați că oamenii de știință din întreaga lume creează în diferite laboratoare tot felul de creaturi hibride bizare dintre oameni şi animale? În ultimul deceniu, au existat unele progrese absolut uimitoare în ingineria genetică. Astăzi, ea este capabilă de a crea noi forme de viaţă, care nu mai existat până acum pe Pământ. Dar cât de morale şi cât de oportune sunt asemenea experimente? Mai ales că există ţări în care legislaţia permit asemenea manipulări groaznice. Vă puteți imagina ce fel de experimente bolnave și terorizante au loc în diferite laboratoare secrete, despre care nimeni nu stie nimic? Și ce s-ar întâmpla dacă aceste creaturi ar scăpa din laboratoare şi ar ieşi în lume? Oamenii de ştiinţă par a fi foarte dornici în a testa limitele posibilului, dar ei pot dezlănțui lucruri ce pot avea consecințe dezastruoase pentru omenire.

Iată câteva ştiri din mai multe surse, care ar trebui să ne pună adânc pe gânduri. De exemplu, cotidianul The Independent ne anunţă într-un articol din 11 iulie 2013 că oamenii de știință au creat şoareci care au un cromozom uman artificial “în fiecare celulă din corpul lor”. Deci, cum ar trebui să numim aceste creaturi? Pentru că, în mod categoric, ei nu mai sunt şoareci. Mulţi au salutat această descoperire, căci ar putea “revoluţiona” medicina umană, prin găsirea de noi tratamente.

Hai… să presupunem că şoarecii cu cromozomi umani ar avea aplicabilităţi în medicină. Dar atunci, cum rămâne cu crearea de şoareci ce au parţial un creier uman!? Potrivit unui articol publicat pe 15 mai 2013, site-ul Lifenews.com ne relatează faptul că cercetătorii de la Universitatea din Wisconsin au transferat cu succes celule de la embrioni umani în creierul unor şoareci. Aceste celule au început să crească și să dezvolte, iar şoarecii au început să devină mai inteligenţi…

Pentru acest studiu, cercetătorii de la Wisconsin au injectat şoarecilor o imunotoxină, pentru a le distruge o parte din creierele lor, care este asociat cu învăţarea, memoria și orientarea spațială. Apoi, cercetătorii au înlocuit aceste celule deteriorate cu celule derivate din embrionii umani. Celulele înlocuite s-au dezvoltat, iar apoi şoarecii au avut capacitatea de a putea naviga într-un labirint de apă (…) Aceste experimente ar trebui să nască nişte întrebări. Aceşti şoareci hibrizi nu sunt chiar oameni, dar oricum sunt mai avansaţi. Şi aici intervine bioetica: ce drepturi ar trebui să oferim şoarecilor cu creier de oameni?

Este într-adevăr o idee bună? Chiar dorim să creăm entităţi care sunt parţial oameni? Tot în numele medicinii, oamenii de ştiinţă japonezi intenționează să crească organe umane în interiorul porcilor. Scopul este acela de a crește numărul de organe disponibile pentru transplante, conform unui articol recent de pe Infowars.com:

Ca într-un roman de science-fiction, oamenii de știință japonezi intenţionează să plaseze o celulă stem umană în embrionul unui animal pentru a crea un “embrion himeric”, care poate fi implantat în uterul unui animalul (cel mai probabil un porc). Odată ce embrionul este implantat, şi, după naştere, porcul va avea organe umane perfecte: inimă, rinichi, pancreas etc. Apoi, când porcul va deveni adult, el va fi sacrificat, iar organele sale vor fi recoltate pentru transplant.

Dar, odată ce organele umane se vor găsi într-un porc, acesta nu mai este în totalitate un porc, ci un hibrid bizar între porc şi om. Și fără nicio îndoială, nici organele recoltate nu vor mai fi complet umane, după ce ele vor fu crescute în interiorul unui porc. Cei care vor primi aceste organe, vor avea parte de nişte organe hibride între om şi animal.

Consecinţele unor asemenea experimente? Le putem citi în articolul acesta de pe Newscientist.com:

În urmă cu doi ani, Academia de Stiinte Medicale din Marea Britanie a lansat un raport şocant privind “animalele care contin material uman”. Raportul concluziona faptul că cele mai multe din asemenea cercetări sunt permise de legile în vigoare din Regatul Unit. Dar, raportul subliniază faptul că unele experimente nu ar trebui încă să fie realizate, deoarece ridică obiecții etice foarte puternice. E vorba de implantarea în corpul animalelor de spermă sau ovule umane sau de crearea unor primate cu creier uman.

Cei mai mulți oameni ar fi absolut șocaţi să afle câte lucruri se fac în prezent în numele științei. De exemplu, știați că există un orez care conține gene umane reale? Aşadar, atunci când consumăm orez, suntem într-un fel canibali, căci consumăm şi gene umane. Citez ştirea de pe site-ul WorldTruth.com:

Un orez modificat genetic, realizat de compania de biotehnologie Ventria Bioscience, este cultivat într-o fermă de 3.200 de acri în Kansas (SUA). Orezul a fost modificat genetic cu gene de ficat uman.

Incredibil! Iar ştirea îngrijorătoare din Daily Mail (în 2011), se pare că n-a trezit atenţia prea multora. În această ştire se spune că în ultimii 3 ani, doar în Marea Britanie, experimentele secrete realizate în diverse laboratoare au creat numai puţin de 150 de hibrizi om-animal! Cine ştie câte au fost create în întreaga lume…