O „bandă de cap” inteligentă, pe nume Aurora, vă face să deţineţi controlul asupra viselor voastre! Yoginii fac lucrul acesta de milenii întregi…


O companie din San Diego/California (iWinks LLC) oferă un proiect cu adevărat îndrăzneţ: o „bandă de cap” inteligentă, pe nume Aurora, care are drept scop influenţarea viselor utilizatorilor. Această bandă are un software care știe atunci când o persoană visează, prin măsurarea undelor cerebrale, a mişcărilor ochilor şi cele ale corpului.

Prin programarea aparatului înainte de a adormi, se crede că dispozitivul poate oferi vise mai vii, mai profunde şi chiar vă poate trezi la momentul perfect. „Aurora” produce lumini și sunete speciale, în timp ce ochii se află în starea REM („rapid eyes movement” – atunci când se visează), pentru a vă ajuta să deviniţi conștienți de faptul că visaţi în timpul somnului, permițându-vă astfel să preluaţi controlul asupra viselor voastre. În timp ce detectează aceste mişcări, o serie de LED-uri roşii, verzi şi albastre se aprind în secvenţe preprogramate, cântând muzica pe care utilizatorul o alege. Luminile LED acţionează ca semne vizuale pentru cei care visează, pentru a le permite să fie conştienţi în timpul somnului.

Producătorii dispozitivului spun următoarele: „Ideea de a fi lucid în timpul viselor este veche de secole întregi. În această stare orice este posibil: puteţi merge prin spațiu, să luptaţi cu dragoni care scuipă foc sau puteţi deveni președinte, toate acestea avându-le din confortul și siguranța propriului pat!”

P.S. Odată ce ştii că visezi, posibilităţile sunt infinite! Totuşi, yoginii de milenii practica meditaţia de conştientizare în timpul somnului. Oamenii moderni au nevoie de dispozitive „inteligente”…

banda de cap inteligenta

Sursa: kickstarter.com

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock