Un băiat de doar 13 ani a inventat un dispozitiv de producere a energiei libere, inspirat din opera lui Tesla! Totul funcţionează real şi costă doar 15 dolari!


baietel 13 aniInspirat de genii ca Nikola Tesla și Albert Einstein, adolescentului Max Loughan (de doar 13 ani) îi place să inventeze lucruri. De fapt, el spune că în scurta sa viaţă de până acum şi-a propus să schimbe lumea cu invențiile sale. Și el chiar poate să o facă. „Ştiu că am apărut pe această planetă cu un anumit scop; şi, din acest motiv, trebuie să inventez, să aduc viitorul în prezent”, a declarat Max.

Purtând o haină de laborator în timp ce vorbește într-un interviu televizat acordat canalului KTVN, Max explică dispozitivul de energie liberă pe care el l-a realizat într-o încăpere a părinților săi, transformată în laborator. Invenția lui pare oarecum amintește de bobina Tesla, și funcționează pe unele dintre aceleași principii descrise de savantul Tesla. Aparatul este destul de simplu, colectând energia electromagnetică din atmosferă, apoi convertind-o în curent electric, putând fi utilizată pentru alimentarea dispozitivelor electrice.

Ce e chiar mai incredibil este faptul că Max a construit dispozitivul său de energie liberă din materiale care au costat mai puțin de 15 dolari, adică în bani româneşti undeva la 60 de lei. Pentru acest preţ incredibil de mic, se pare că oricine poate avea acces la energia liberă!

Simplul dispozitiv al băiatului, ce colectează energia electromagnetică, constă dintr-o ceaşcă de cafea, o sârmă, două bobine și o lingură. Într-o demonstrație în faţa televiziunii KTVN, Max reuşeşte să alimenteze o bandă de lumini cu LED-uri, spre uimirea tuturor.

Mesajul lui Max e următorul: tehnologia energiei libere e una reală; atunci, de ce este lumea încă dependentă de combustibilii fosili și de metodele bazate pe extracție pentru a produce energie electrică, distrugând astfel planeta noastră?

 


Lasă un comentariu