Un posibil OZN a explodat deasupra teritoriului controlat de ISIS! Se implică extratereştrii în lupta împotriva terorismului?


explozie Turcia ISISImagini bizare de pe o cameră de securitate din Turcia prezintă un obiect strălucitor şi misterios care coboară scurt prin aer înainte de a exploda și a ilumina cerul nopţii. Evenimentul a avut loc la începutul lunii mai 2016, într-o zonă a țării, care este aproape de granița siriană și care este foarte aproape de o regiune controlată în prezent de ISIS.

În ciuda a ceea ce pare a fi o explozie enormă, oficialii locali pretind că niciun fel de resturi nu au fost găsite în zonă și au sugerat faptul că totul n-a fost altceva decât un eveniment natural.

Unii cercetători ozenişti au sugerat faptul că, probabil, obiectul a fost un indiciu că extratereştrii s-ar opune ISIS şi că ajută şi ei pentru a contracara grupul terorist. În timp ce un astfel de scenariu ar fi ideal, pare puțin probabil ca o civilizaţie avansată ar avea un mare interes în ceea ce pentru ei ar putea părea ca o încăierare tribală între locuitorii Pământului.

O posibilitate mai mare, în afară unui eveniment astronomic, ar putea fi faptul că e vorba de o acţiune a forțelor militare turcești împotriva luptătorilor ISIS.

Sursa: coasttocoastam.com

 


Lasă un comentariu