Apar din nou „cuburile negre” misterioase din apropierea Soarelui! Probabil că NASA blurează intenţionat zonele respective, pentru ca publicul să nu vadă că e vorba de nave spaţiale ale unor civilizaţii necunoscute!


cub negru NASADe mai multe ori am atras atenţia şi am scris pe acest site despre existenţa unor „cuburi negre” care apar misterios în fotografiile observatorului spaţial NASA SOHO, cel care se ocupă cu urmărirea de mai mulţi ani a activităţii solare.

În 2012, scriam acest articol – Satelitul SOHO surprinde de peste un an de zile un cub negru bizar aflat în faţa Soarelui. Ce naiba o fi? – în care mă întrebam de ce apare atât de des „cubul negru” în pozele NASA… să fie vorba doar de o eroare fotografică? În 2013, scriam din nou despre acest subiect – “Cubul cel negru” din jurul Soarelui se întoarce! De fapt, e vorba de un uriaş hexahedron, mai mare ca planeta Jupiter! Unii zic că ar putea fi “noul Ierusalim” din Biblie… – vorbeam despre apariţia unei forme geometrice asemănătoare cubului, un hexahedron, adică un fel de “cub”, în care o parte din feţe nu sunt pătrate (ca în cazul cubului), ci dreptunghiulare.

Binecunoscutul blogger Scott C. Waring, proprietarul site-ului UFO Sightings Daily.com, se întreabă într-un articol recent dacă nu cumva NASA ascunde intenţionat prin acest cub negru navele spaţiale extraterestre care orbitează Soarele, ipoteză care n-ar fi deloc exclusă. A nu se uita că mai mulţi ezoterişti şi pasionaţi de ozenistică au formulat ipoteza conform căreia în mijlocul Soarelui s-ar găsi o imensă gaură de vierme, prin intermediul căreia nave spaţiale aparţinând unor civilizaţii extraterestre din alte sisteme solare sau alte galaxii ar pătrunde în sistemul nostru solar. Dar, NASA vrea să ascundă acest lucru de ochii publicului.

Vedeţi pozele de mai jos, mărite, în care sunt conturaţi bine pixelii cubului negru, ceea ce ar putea confirma încă o dată ipoteza că NASA doreşte să ascundă ceva…

cub negru NASA 1

cub negru NASA 2

 


Lasă un comentariu