Satelitul SOHO surprinde de peste un an de zile un cub negru bizar aflat în faţa Soarelui. Ce naiba o fi?

  •  
  •  
  •  
  •  

Click pe IMAGINE pentru marire

SOHO (Solar and Heliospheric Observatory) – un satelit NASA special conceput pentru observaţii ale Soarelui a transmis de-a lungul timpului o serie de imagini ciudate, de natură ufologică sau chiar spirituală. În octombrie 2012 vorbeam despre un posibil înger care a fost surprins de către SOHO (https://www.lovendal.ro/wp52/un-posibil-inger-gigantic-de-doua-ori-mai-mare-ca-pamantul-a-fost-fotografiat-de-nasa/), de două ori mai mare decât Pământul. Desigur, o eroare fotografică ar fi posibilă, dar cam multe erori fotografice, nu vi se pare? Şi mai ales erori care au forme bine definite.

De data aceasta, într-una din fotografiile asupra Soarelui ale lui SOHO a fost observat un cub negru. El e „negru”, întrucât nu este atât de fierbinte cum este Soarele. Dacă e un OZN, e o formă extrem de ciudată, întrucât observaţiile asupra lor arată că ele posedă, de obicei, forme sferice. Oricum, mie acest cub negru mi-aduce aminte de piatra sfântă a musulmanilor de la Mecca, care are această formă şi culoare; dar, aşa cum am demonstrat într-un articol din 2009 (https://www.lovendal.ro/wp52/adorarea-lui-saturn-zeitatea-satanica/), cubul negru nu este decât un simbol al zeului păgân Saturn.

Dar surpriza nu se opreşte aici. Cubul negru a apărut pe 21 decembrie 2012…însă el a mai fost observat şi alte dăţi: pe 27 septembrie 2012, pe 23 iulie 2011, pe 28 iunie 2011, pe 20 iunie 2011, pe 13 iunie 2011 (vezi fotografiile de mai jos). Că e cub şi nu un simplu pătrat, se poate observa clar din fotografia de pe 23 iulie 2011. Deci, ce e cu acest cub bizar?

blank

blank

blank

blank


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page