Imagini devastatoare care arată existenţa clădirilor antice extraterestre pe planeta Marte


Este evident că NASA este conștientă de structurile extraterestre de pe Marte și nu dorește ca nicio altă țară să se aventureze să încerce să ajungă mai întâi acolo pentru a recupera orice tip de tehnologie sau pentru a lua contact cu o civilizație mai avansată.

Potrivit multor oameni (cercetători și amatori), imaginile din acest articol arată că în urmă cu milioane de ani, când „planeta roșie” avea încă o atmosferă asemănătoare cu cea a Pământului, iar apa curgea la suprafața ei, pe această planetă s-au dezvoltat civilizații antice. Aceste imagini, împreună cu alte fotografii interesante ale „planetei roșii”, arată că, în trecutul îndepărtat, Marte a fost locuit de forme de viață inteligente care au construit structuri, clădiri și monumente, așa cum au construit strămoșii noștri pe Pământ.

În timp ce scepticii resping cu fermitate aceste rezultate, mulți oameni de pe rețelele de socializare au comparat imaginile zidurilor antice ale Pământului cu presupusele structuri găsite pe Marte, creând asemănări ciudate.

Luați în considerare pentru o clipă posibilitatea ca în trecutul îndepărtat, când Marte avea apă și atmosferă, viața s-a dezvoltat pe planetă. Pe parcursul a sute de mii de ani, poate chiar milioane de ani, viața pe Marte s-a dezvoltat până la punctul în care au fost capabile să creeze structuri în același mod ca pe Pământ. Apoi, schimbările haotice au transformat planeta într-un loc pustiu și inospitalier, apa de suprafață s-a uscat, vegetația a dispărut și alte forme de viață de pe planetă au dispărut pur și simplu.

Acum, milioane de ani mai târziu, civilizația noastră s-a dezvoltat până la punctul în care putem trimite nave spațiale pe alte planete și luni, explorăm planeta Marte și vedem imagini incredibile care ne stârnesc imaginația. În timp ce aceste imagini ar putea fi dovezi care susțin ipoteza menționată mai sus, ele pot fi, de asemenea, produsul pareidoliei. Pentru a înțelege pe deplin Marte și trecutul său, trebuie să examinăm dovezile fizice și să tragem o concluzie bazată pe fapte științifice.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock