O veveriţă apare într-o poză NASA de pe Marte. Există viaţă pe planeta roşie sau NASA face experimente secrete?


Pe 28 septembrie 2012, robotul NASA Curiosity care a ajuns pe Marte a realizat poza care o vedeţi la sfârşitul articolului şi care o puteţi vedea în original, în mărimea sa naturală, pe site-ul NASA. Acum, dacă vom analiza cu atenţie toată poza vom observa ceva ciudat, dar şi drăguţ în acelaşi timp, printre stâncile planetei roşii: o veveriţă!! Puteţi vedea ochii veveriţei, nasul, obrazul, stomacul şi piciorul din faţă! Nu pare a fi altceva decât o veveriţă camuflată printre stâncile şi nisipul planetei Marte, ca urmare a culorilor asemănătoare.

Nu vi se pare a fi o veveriţă? Atunci poate ar trebui să priviţi cum arată o veveriţă pe Terra care se plimbă pe pământ…exact aceeaşi poziţie! O fi doar o coincidenţă, ca urmare a luminilor şi umbrelor ciudate ale fotografiei? Posibil! Nu neg acest lucru. Dar dacă nu e pareidolie, atunci avem două soluţii:

1) Pe Marte există viaţă, şi trăiesc animale şi păsări, exact ca şi pe Terra, dar NASA ne ascunde acest lucru;

2) Veveriţa a fost adusă în secret de către NASA şi dusă pe Marte, într-un experiment pentru a vedea cât rezistă pe suprafaţa marţiană.

Oricare din cele două soluţii ar fi adevărate, concluzia nu e decât una: NASA ne ascunde în continuare multe lucruri interesante…

P.S. Unii zic că n-ar fi veveriţă, ci porcuşor de Guineea.


Lasă un comentariu