De Ziua Naţională, de 1 decembrie 2019, Dumnezeu ne-a pictat tricolorul deasupra Bucegilor!


Imagine: Cristian Alexandru Catana / pagina de Facebook Severe Weather Romania Alert

De Ziua Naţională, 1 decembrie, se pot produce „miracole”, ca să le zicem aşa? Se pare că da, dacă ne uităm la o fotografie postată pe grupul de Facebook Severe Weather Romania Alert. Imaginea „miraculoasă” a fost realizată de către Cristian Alexandru Catana şi a fost realizată din Masivul Bucegi, ea înfăţişând un „tricolor pictat de Dumnezeu”, cum se exprimă autorul, adică avem culorile roşu, galben şi albastru.

Sigur, putem să spunem că totul e efectul unor fenomene fizice optice explicabile din punct de vedere ştiinţific. Dar, de ce să nu credem că ar putea avea loc şi miracole? Eu cred în ele şi cred că sunt realizabile. Cum? Totul prin puterea gândului. Dacă milioane de oameni se gândesc în aceeaşi zi, în acelaşi timp, la drapelul ţării noastre, atunci, gândurile noastre se pot chiar şi materializa!

Imagine: Cristian Alexandru Catana / pagina de Facebook Severe Weather Romania Alert

Şi, cum nimic nu e întâmplător, acum 1 an, tot de Ziua Naţională, adică pe 1 decembrie 2018, mai mulţi aventurieri din Şcoala de ghizi „Christian Adventure”, aflându-se într-o excursie în Masivul Postăvaru, au observat un fenomen nu prea des întâlnit: un curcubeu de lumini în jurul Soarelui, dar în care predomină culorile steagului României – roşu, galben şi albastru. Ciudată coincidenţă, nu? Citiţi mai multe în acest articol: Fotografii uluitoare în Postăvaru: pe 1 decembrie 2018, Dumnezeu a vrut să ne transmită un mesaj de ziua naţională? Scepticii spun că totul e doar un fenomen optic…

Imagine: pagina de Facebook Christian Adventure