Din nou, „piramida holografică” a fost fotografiată în Ceahlău pe 11 august 2019!


Cei care călătoresc pe Ceahlău zilele acestea (între începutul şi mijlocul lunii august) au parte de o surpriză extrem de plăcută. Astfel, ei constată că aici se formează o aşa zisă „piramidă holografică”, aşa cum se poate observa dintr-o mulţime de fotografii postate cu această temă.

Iată, de exemplu, ultima fotografie de pe 11 august 2019 postată pe pagina de Facebook Severe Weather Alert – România, realizată de către Ionel Ivan, şi în care se poate observa această piramidă holografică.

Explicaţia acestei piramide holografice ar fi următoarea: în prima decadă a lunii august, la răsăritul Soarelui, umbra vârfului piramidal Toaca, combinată cu umbra vârfului Piatra Ciobanului, formează, timp de peste 80 de minute, o hologramă naturală gigantică, incredibilă şi terifiantă, cu aspect de piramidă perfectă, motiv pentru care a fost denumită “umbra piramidă”.

Dar, se pare că aceste “piramide holografice” se întâlnesc nu doar în Ceahlău. Astfel, aceeaşi piramidă holografică se poate întâlni şi pe vârful Pietrosul Rodnei din Munţii Rodnei (Carpaţii Orientali) – citiţi mai multe în cadrul acestui articol: O “piramidă holografică” incredibilă a fost fotografiată din Vârful Pietrosul Rodnei (2303 metri)! Ce secrete ezoterice ascund munţii noştri?

Întrebarea pe care mi-o pun acum, pe care am pus-o şi în articolul precedent este următoarea: ce secrete ezoterice ascund munţii noştri cu asemenea “piramide holografice”?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO