EXCLUSIV! Pe platoul din Bucegi se găseşte statuia erodată din piatră a unui reptilian? Sau totul e doar o pareidolie?


Imagine: (c) www.lovendal.ro

Fără îndoială, Munţii Bucegi constituie o zonă plină de energie şi mistere. Există nenumărate relatări „paranormale” cu privire la aceşti munţi, aşa cum puteţi citi în lista de mai jos:

* aici s-ar afla cea de-a şasea chakră a Pământului: Cele 7 chakre ale Pamantului si locatiile sale! Cea de-a sasea chakra a Terrei se afla in Muntii Bucegi!
* Sfinxul şi Babele ar fi fost construite de civilizaţii venite din universuri paralele: Cine au construit marii megaliţi ai lumii, inclusiv Sfinxul şi Babele din Bucegi? Civilizaţii avansate, venite din “universuri paralele”! Astfel, se explică originea basmelor pentru copii, care sunt reale!
* pietrele din Bucegi, o zonă unde se descarcă instantaneu telefoanele mobile: O zonă misterioasă din Bucegi unde se descarcă instantaneu telefoanele mobile, iar pietrele sunt calde permanent! Ce explicaţii s-ar putea da?
* ar exista o piramidă energetică în Sfinxul din Bucegi: „Piramida energetică a Sfinxului din Bucegi” există cu adevărat? Ce se află ascuns sub Sfinxul din Bucegi? Are legătură cu Atlantida?

Pe platoul Sfinxul-Babele din Bucegi, în afară de celebrele „Babe” şi „Sfinx”, mai există şi o mulţime de pietre cu un aspect ciudat, ca de exemplu „Sărutul Babelor” sau „Bărbosul” (citiţi mai multe în cadrul acestui articol: 10 pietre misterioase din Carpaţii României! Dovada că în ţara noastră a existat o străveche civilizaţie avansată care ne-a transmis un mesaj peste milenii!). Deşi specialiştii vor să ne asigure că aceste pietre s-au format în mod natural, fiind erodate de acţiunea unor factori externi, ca de exemplu, vântul, totuşi, forma lor sugerează altfel, ca totul să fie doar o coincidenţă.

Poate că acestea nu sunt altceva decât relicve ale unor străvechi civilizaţii care, ajunse la un înalt nivel de dezvoltare materială şi spirituală, au socotit să lase urmaşilor dovada certă a perindării lor pe aceste meleaguri, fiind conştienţi că doar piatra este în stare să perpetueze peste timp mesajul transmis.

Acum, vă invit să priviţi următoarea piatră de pe platoul Bucegi. Nu ştiu exact cum se numeşte, dar eu aş denumi-o „Reptilianul”. Şi asta pentru că, privită dintr-o parte, pare a avea trăsături de „extraterestru reptilian”. Desigur, totul poate fi o pareidolie, dar totuşi, nu puteţi nega că nu există o asemănare cu un reptilian…

Imagine: (c) www.lovendal.ro
Imagine: (c) www.lovendal.ro
Imagine: (c) www.lovendal.ro
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO