Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Este adevărat că vârful Muntelui Gugu poate să dispară în anumite condiţii? E posibil ca sub acest munte să existe o bază a unei civilizații extraterestre?


În februarie 2014 scriam acest articol – O mare enigmă istorică a poporului nostru: Muntele sacru al dacilor, Kogaion, a fost cu adevărat Muntele Gugu? – întrebându-mă dacă muntele sacru al dacilor a fost vârful Gugu din Masivul Ţarcu-Rodeanu (Carpaţii Meridionali). Vârful Gugu este amintit şi de scriitorul Victor Kernbach în lucrarea sa, „Enigmele miturilor astrale”, care spune ca Vârful Gugu este centrul unuia dintre “punctele energetice esenţiale” ale planetei.

Că acest munte este unul în care au loc fenomene paranormale rezultă dintr-un articol din romanialibera.ro din decembrie 2009, unde se spun următoarele: „Sute de turişti vin anual să viziteze unul dintre cei mai ciudaţi munţi din Valea Jiului, dar care este recomandat doar celor tari de inimă. Este vorba despre Muntele Gugu, sau Vârful Gugu cum este cunoscut, un masiv înconjurat de mistere încă neelucidate. Se spune că la anumite ore din zi muntele dispare privirii, şi, în plus, au fost semnalate tot felul de fenomene stranii”.

Într-o altă carte de parapsihologie, am întâlnit următorul fragment despre Muntele Gugu:

– Dacă îl privești la nivel fizic, totul este normal. La nivel de clarviziune, însă, vârful lui se continuă în atmosferă. Există senzația că cineva a tăiat și a îndepărtat vârful muntelui la nivel de structură fizică, dar nu a reușit să-l îndepărteze și la nivel de structură energetică.

– La un moment dat, nişte ciobani olteni, care erau cu oile la păscut în acele goluri alpine din Muntele Gugu, într-o zi perfect senină, au auzit un tunet foarte puternic. Ciobanii și-au întors privirea spre zona din care provenea acel tunet și au văzut cu surprindere cum vârful muntelui Gugu a dispărut, de parcă s-ar fi volatilizat instantaneu.

– Circulă și acum o informație conform căreia cine ajunge să urce pe acel vârf retezat de pe Gugu, nu se mai întoarce niciodată printre noi, fiindcă dispare.

– Este posibil ca sub acest munte să existe o bază a unei civilizații extraterestre, pe care, deocamdată, nu avem voie să o deranjăm. Cine își permite să-i deranjeze, nu va rezista contactului cu energia de protecție a zonei, iar corpul lui fizic se va dezintegra.


Lasă un comentariu