Dacii erau urmaşii „guganilor” (giganţii din vechime)! Aşa credeau doi împăraţi romani…


Pe vremuri, în „inima Daciei” (teritoriu situat astăzi în jurul fostei capitale dacice, Sarmizegetusa), trăia odată o străveche populaţie misterioasă (înaintea geto-dacilor), care avea o statură foarte înaltă. Grecii antici îi numea ca „gugani”.

Se ştie şi astăzi că există Muntele Gugu (2.291 m) din Masivul Ţarcu-Godeanu, care e posibil să fi fost „muntele sacru al dacilor”. Vârful Gugu este amintit şi de scriitorul Victor Kernbach în lucrarea sa, „Enigmele miturilor astrale”, spunând că Vârful Gugu este centrul unuia dintre „punctele energetice esenţiale” ale planetei. (citiţi mai multe în acest articol: Muntele sacru al dacilor, Gugu, este unul din marii centri energetici ai lumii! Aici se află forme de viaţă inteligente şi misterioase!).

Într-o carte de parapsihologie, am întâlnit următorul fragment despre Muntele Gugu:

– Dacă îl privești la nivel fizic, totul este normal. La nivel de clarviziune, însă, vârful lui se continuă în atmosferă. Există senzația că cineva a tăiat și a îndepărtat vârful muntelui la nivel de structură fizică, dar nu a reușit să-l îndepărteze și la nivel de structură energetică.
– La un moment dat, nişte ciobani olteni, care erau cu oile la păscut în acele goluri alpine din Muntele Gugu, într-o zi perfect senină, au auzit un tunet foarte puternic. Ciobanii și-au întors privirea spre zona din care provenea acel tunet și au văzut cu surprindere cum vârful muntelui Gugu a dispărut, de parcă s-ar fi volatilizat instantaneu.
– Circulă și acum o informație conform căreia cine ajunge să urce pe acel vârf retezat de pe Gugu, nu se mai întoarce niciodată printre noi, fiindcă dispare.
– Este posibil ca sub acest munte să existe o bază a unei civilizații extraterestre, pe care, deocamdată, nu avem voie să o deranjăm. Cine își permite să-i deranjeze, nu va rezista contactului cu energia de protecție a zonei, iar corpul lui fizic se va dezintegra.

Revenind la „guganii” (uriaşii de pe teritoriul Daciei), interesant e faptul că împăratul roman Augustus amintea, în testamentul său, că a condus o expediţie militară asupra dacilor, fiind celebrat de romani ca „al doilea învingător al giganţilor”. Şi Domiţian îi numea pe daci drept „urmaşii titanilor din vechime”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock