Misterioasele cutremure din Munţii Bucegi! Care au fost cauza lor: tunelurile secrete de sub Bucegi, energiile misterioase din munţi sau „laboratoarele subterane” ale unei civilizaţii extraterestre?


Munţii Bucegi sunt, poate, cei mai misterioşi munţi din ţara noastră. Există nenumărate relatări „paranormale” cu privire la aceşti munţi, aşa cum puteţi citi în lista de mai jos:

* aici s-ar afla cea de-a şasea chakră a Pământului: Cele 7 chakre ale Pamantului si locatiile sale! Cea de-a sasea chakra a Terrei se afla in Muntii Bucegi!
* Sfinxul şi Babele au fost construite de civilizaţii venite din universuri paralele: Cine au construit marii megaliţi ai lumii, inclusiv Sfinxul şi Babele din Bucegi? Civilizaţii avansate, venite din “universuri paralele”! Astfel, se explică originea basmelor pentru copii, care sunt reale!
* pietrele din Bucegi, o zonă unde se descarcă instantaneu telefoanele mobile: O zonă misterioasă din Bucegi unde se descarcă instantaneu telefoanele mobile, iar pietrele sunt calde permanent! Ce explicaţii s-ar putea da?

O altă anomalie despre care se vorbeşte mult în zona Bucegilor sunt portalurile. Au fost destule cazuri în care turişti aflaţi în Valea Urlătorii au declarat că au întâlnit oameni complet dezorientaţi care, fie nu ştiau deloc unde se aflau, fie credeau că se află în alte locuri. În cele mai multe cazuri, aceştia susţineau că ei credeau că se află în Valea Albă sau în Valea Cerbului. Legendele din zonă discută problema unor portaluri care leagă Valea Urlătorii de Valea Albă sau de Valea Cerbului. O posibilă explicaţie ar fi că respectivii oameni au trecut fără să îşi dea seama printr-un astfel de portal, ajungând în Valea Urlătorii.

Putem adăuga pe lista acestor mistere şi cutremurele misterioase din 1993 din Bucegi. În 1993, munţii Bucegi au fost scuturaţi de cutremure care se produceau zilnic, precedate de un vuiet puternic al scoarţei terestre. Originea acestora nu a putut fi identificată cu precizie, iar oamenii povesteau atunci că suferă de insomnii sau erau extrem de încărcaţi energetic. De asemenea, comunicaţiile radio erau bruiate sau încetau brusc.

Aceste cutremure s-au produs în anul 1993, în perioada 4 mai – 10 iunie, pentru care nu există încă explicaţii care să mulţumească pe toată lumea. Potrivit localnicilor, frecvenţa cutremurelor era zilnică şi se producea la ore fixe. Unii spun că orele erau 20.00 şi 3.00 dimineaţa, alţii spun că seismele se produceau la ora 20.30. Specificul acestora era faptul că erau precedate de un vuiet puternic, ca şi cum ceva s-ar fi prăbuşit în interiorul munţilor. Seismele aveau o intensitate destul de mică, de 3 sau 4 grade, însă se produceau la mică adâncime – 10 sau 15 kilometri, ceea ce făcea ca zgomotul din munţi să înfricoşeze localnicii.
Seria de cutremure a ridicat multe semne de întrebare în principal din cauza faptului că Bucegii nu sunt „zguduiţi“ în general, pentru că nu sunt într-o arie seismică, dar şi pentru că seria de cutremure a încetat brusc, iar scoarţa nu s-ar mai fi manifestat de atunci. Oamenii spun că erau încărcaţi energetic atât de mult, încât orice sau pe oricine atingeau se producea o curentare care ajungea până la arsuri uşoare, aveau insomnii, iar semnalele radio fie cădeau, fie se amplificau brusc în anumite zone.

Care a fost cauza acestor cutremure misterioase? Tunelurile subterane care ar străbate Bucegii, câmpurile de forţă şi energiile misterioase din munţi sau „laboratoarele secrete“ ale unei civilizaţii extraterestre aflate sub Munţii Bucegi?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO