Incredibila „pădure de argint” de la Săcărâmb (Hunedoara)! Este ea plină de energie?


Săcărâmb este un sat în comuna Certeju de Sus din județul Hunedoara, localitatea aflându-se în Munții Metaliferi; ea este faimoasă datorită marilor zăcăminte de aur din trecut din zonă. Ezoteriştii spun că întreaga zonă este extrem de „energetică”, din următorul motiv: se crede că întreaga aşezare se află pe un străvechi con vulcanic de 3.300 de metri, care s-a prăbuşit; acest con există acum virtual şi îşi manifestă energiile intens.

Aici, la Săcărâmb, se află o „pădure de argint” uimitoare, despre care localnicii susţin că ar avea proprietăţi miraculoase. De ce i se spune „pădurea de argint”? Datorită fagilor albi, cărora razele soarelui şi ale lunii le dau o strălucire aparte. Legenda pădurii este legată de numele împăratului austriac Franz Joseph, care a venit în această zonă. El s-a oprit în dreptul unui izvor; aici împăratul a luat masa şi a băut din apa tămăduitoare a izvorului, despre care se spune că a aflat că aduce binefaceri sănătăţii. Apa acestui izvor este foarte pură şi este încărcată de energie.

În „Monografia Săcărâmbului” se vorbeşte despre unele experienţe paranormale, trăite de călători în această „pădure de argint”. Unii spun că în pădure au simţit că se află într-o energie aparte, cu nişte vibraţii puternice şi calde, pe când alţii au simţit acolo prezenţa unor spirite.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock