Postare controversată pe Facebook: zână sau „Molie Lună”?


De pe un grup de Facebook interesant – „Creaturi misterioase / Criptozoologie” – am găsit o fotografie misterioasă postată de un utilizator, în care apare ceea ce pare a fi o… zână! Citez din postarea respectivă următoarele:

„Un prieten de-al meu a făcut această poză în camping acum câțiva ani. A spus că (creatura) a întors capul și s-a uitat la el înainte de a zbura. Vă asigur că nu a fost „photoshopat” în nici într-un fel. Poate cineva spună despre ce poate fi vorba? Nu am văzut niciodată așa ceva”.

Totuşi, înainte de ca adepţii paranormalului să se entuziasmeze prea tare şi să spună că este o „zână”, trebuie să cunoaştem şi răspunsul alternativ, ştiinţific. Ar  putea fi vorba de aşa-zisă „Molie Lună” (Actias luna), care, conform Wikipediei, are aripi de culoare verde-lime și un corp alb; larvele sunt de asemenea verzi. De obicei, are o anvergură a aripilor de aproximativ 114 mm, dar poate depăși 178 mm, ceea ce o face să fie una dintre moliile cele mai mari din America de Nord. Moliile Luna se găsesc în SUA şi Canada, rareori putând fi găsite în Europa de Vest.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO