Secretul „Experimentului Philadelphia”: 4 bobine conice care acţionau asupra timpului şi spaţiului?


Celebrul „experiment Philadelphia” din 1943 a fost o experienţă secretă efectuată de Marina SUA în 1943, cu scopul de a testa efectul unui câmp magnetic puternic asupra unei nave de suprafaţă. Conform unor mărturii, nava experimentală a dispărut de la docul din Philadelphia şi după câteva minute a apărut în alt doc, din Norfolk, Newport Mews, în regiunea Portsmouth. Ulterior, nava a dispărut din Norfolk şi s-a reîntors în portul Philadelphia, în numai câteva minute. Alți participanți la experiment, ca de exemplu, Al Bielek, susține că, în momentul experimentului din 1983, a sărit peste bordul navei Philadelphia care era „suspendată într-un nor uriaş”. În loc să aterizeze în ocean, în largul Philadelphiei, el s-a trezit într-o bază de cercetări din Long Island, New York. Era anul 1983. 40 de ani trecuseră instantaneu. Citiți mai multe despre experimentul Philadelphia AICI: Experimentul Philadelphia sau Miraj: cel mai celebru experiment de teleportare.

Cum a fost posibil acest eveniment? O călatorie în spaţiu şi timp? Ce s-a întâmpalt de fapt? Se pare că datorită generatorului de câmp electromagnetic – generatoarele (căci de fapt erau patru bobine conice), aflate la bordul distrugătorului, au ridicat frecvenţă de vibraţie a întregului ansamblu până la acea frecvenţă corespunzatoare spaţiului şi timpului unde au fost proiectaţi pentru câteva momente, circa 5 minute. Cele patru bobine acţionau, prin funcţionarea lor, asupra celor patru coordonate, primele trei asupra dimensiunilor spaţiale realizându-se deplasarea în spaţiu şi a patra bobină acţiona asupra dimensiunii temporale realizând deplasarea în timp. Funcţie de vibraţiile primelor trei se stabileşte locaţia spaţială, iar funcţie de vibraţia celei de a patra – temporală – se stabileşte locaţia temporală a universului respectiv.

Pionerii acestui experiment au fost de fapt, Tesla şi Edison (care au construit iniţial aparatura pentru desfăşurarea acestui experiment), dar care a fost finalizat de Einstein.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO