Dezvăluiri din proiectul ultrasecret Phoenix al guvernului american: militarii americani pot călători în viitor până în anul 10.000!


masina timpului 5Citez din cartea în limba engleză intitulată „Matrix III: Manipularea psiho-socială, chmică, biologică şi electronică a consştiinţei umane”, apărută în anul 1992. În ea se vorbeşte printre altele despre proiectul ultrasecret al guvernului american, intitulat Phoenix, o continuare a proiectului de teleportare spaţio-temporară Philadelphia (despre acesta puteţi citi pe larg în acest articol: Experimentul Philadelphia sau Miraj: cel mai celebru experiment de teleportare).

Revenind la proiectul Phoenix, care (la fel) avea ca scop realizarea unei teleportări spaţio-temporară, am tradus o parte dintr-un interviu cu unul din participanţii la acest proiect, care, desigur, nu şi-a putut declina identitatea. Citiţi frazele de mai jos şi veţi rămâne absolut uimiţi:

Maşina timpului construită în cadrul proiectului Phoenix era operaţională prin anii 1979-1980. Transmiţătorul acestei maşini avea suficientă energie pentru a îndoi spaţiul şi timpul. Puterea sa era incredibilă: ceva de genul gigawaţilor şi terrawaţilor. O putere imensă! Iar vortexul creat avea un diametru de 10 km!

Întrebare: Puteţi descrie cum arăta?
Răspuns: Asemenea unui tunel spiralat, care era luminat în întreaga sa lungime. Păşeaţi înăuntru în acel tunel, până când simţeaţi ceva care vă atrăgea. Puteaţi merge oriunde în spaţiu şi timp.

Întrebare: Puteaţi aduce lucrurile înapoi?
Răspuns: Da.

Întrebare: Aţi adus ceva înapoi?
Răspuns: Da.

Întrebare: Dacă tunelul era deconectat de la energie, puteaţi fi prinşi în timp sau spaţiu?
Răspuns: Da. Puteaţi fi prinşi acolo.

Apoi, necunoscutul martor al proiectului Phoenix ne povesteşte cum, în primele teste, voluntarii erau trimişi în timp în anul 6030, acolo unde au observat un oraş abandonat, în care se afla  statuie de aur.

Întrebare: Cât de departe a putut călători cineva în viitor?
Răspuns: Până în anul 10.000.

Întrebare: Aşadar, totul e blocat până în anul 10,000?
Răspuns: Da, e ca realitatea unui vis.

Întrebare: Cineva poate călători două ore în viitor şi să se întâlnească cu el însuşi?
Răspuns: Da, dar e foarte periculos. Persoana care intră în tunel este defazată cu persoana care iese din el. Rezultatul ar fi că persoana pur şi simplu este incinerată.

Întrebare: Nu vă e frică că veţi fi omorât dezvăluind aceste informaţii?
Răspuns: Nu. Ei păstrează tăcerea, şi, deşi nu sunt deloc mulţumiţi, ei nu se pot atinge de mine. Dacă ar face-o, întrucât a fost implicat în acest proiect, ar fi probleme cu timpul şi spaţiul, un fel de „despicare” a hiperspaţiului; întreaga realitate s-ar schimba. Vă voi da un exemplu: noi am câştigat cel de-a doilea război mondial la limită. Tehnologia germană era mai avansată decât a noastră; dacă am fi întârziat încă 30 de zile, germanii ar fi câştigat războiul. Ei deţineau arme super-avansate care erau pe punctul de a le folosi. Atunci când sistemul spaţiu-timp s-ar schimba, am intra într-o realitate paralelă, în care germanii ar câştiga războiul.

Întrebare: De aceea, guvernul nu îndrăzneşte să vă ucidă?
Răspuns: Da. Pentru că am fost implicat, ar putea pune în pericol întregul sistem.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO