Un cercetător rus produce stupoare: un imens complex subteran secret se află între Turcia şi Israel! Are cel puţin 1 milion de ani vechime şi a fost creat de o civilizaţie avansată necunoscută!


complex subteran secretÎn timp ce cei mai mulți cercetători și oameni de știință din întreaga lume sunt de acord că civilizația umană așa cum o știm azi că există de doar 12.000 de ani pe planeta noastră, există nenumărate descoperiri care indică un moment mult mai îndepărtat. Există o serie de descoperiri, de la temple, diverse structuri și artefacte, care sunt dovezi ale civilizațiilor avansate care au locuit pe Pământ mult mai devreme decât oamenii de știință sugerează. Cu toate acestea, multe dintre aceste descoperiri incredibile au fost considerate ca fiind imposibile datorită faptului că acestea ar modifica istoria noastră oficială.

Dar, cu bucurie, se observă din ce în ce mai mulți cercetători care au început să caute istoria civilizației de pe Pământ, având o minte deschisă. Unul dintre acei cercetători este, fără îndoială, Dr. Alexander Koltipin, geolog si director al Centrului de Cercetare pentru Științe Naturale la Universitatea Internațională Independentă din Moscova de Ecologie și Politologie.

Pe parcursul carierei sale, Dr. Koltipin a studiat numeroase structuri subterane antice, în principal în Marea Mediterană și a identificat numeroase asemănări care l-au determinat să creadă că ele interconectau mai multe locuri. Dar, şi mai incredibil, prin analiza structurilor, împreună cu compoziția lor materială și caracteristicile geologice, omul de ştiinţă rus a constatat că aceste megastructuri au fost construite de civilizatii avansate care au locuit cu milioane de ani în urmă pe Pământ. Iată ce scrie pe site-ul său Dr. Koltipin: „Când am examinat construcţiile, n-am avut nicio îndoială că acestea sunt mult mai vechi decât ruinele construcţiilor canaanite, ebraice, romane sau bizantine, care sunt amplasate deasupra lor”.

Atunci când a ajuns la ruinele Hurvat Burgin din Rezervaţia Naturală Adulamului din centrul Israelului, Dr. Koltipin a avut o senzaţie de deja-vu, ca şi atunci când a studiat ruinele aşezării Cavusin din Turcia. Dr. Koltypin a spus: „Am fost convins încă o dată că toate aceste structuri artificiale subterane, sub formă dreptunghiulară, fac parte dintr-un imens complex megalitic subteran şi suprateran”. Astfel, omul de ştiinţă rus susţine că nu toate părțile giganticului complexul sunt situate doar în subteran, existând şi unele părți care au ieşit deasupra solului datorită mutațiilor geologice care au avut loc de-a lungul istoriei planetei noastre, ca orașele stâncoase din Cappadocia (Turcia modernă). El mai spune că cei care au construit oraşele subterane se închinau zeităţii Soarelui.

orasul Cavusin

Cât priveşte vechimea întregului complex subteran gigantic situat între Turcia şi Israel, Dr. Koltipin, analizând gelogic straturile unde sunt situate ruinele, a ajuns la concluzia că acestea au cel puţin 1 milion de ani vechime, deşi marea majoritate a oamenilor de ştiinţă spun că ele ar data din Evul Mediu.

În plus, aceste construcţii subterane par a fi realizate de o străveche civilizaţie avansată; dr. Koltipin afirmă că pietrele se potrivesc perfect în unele părți fără ciment, iar plafoanele, coloane, arcade, porțile și alte elemente de construcţii nu par a fi realizate doar de oameni cu dălți în mână. Astfel, construcţiile romanilor sau bizantinilor de deasupra complexului megalitic subteran par a fi primitive raportat la construcţiile străvechii civilizaţii misterioase.

Interesant că în apropierea complexului subteran megalitic, tot în Turcia, s-au descoperit nişte urme de vehicule vechi de cel puţin 5 milioane de ani. Am scris despre asta în urmă cu 1 an (În Turcia s-au descoperit urme de vehicule vechi de 5 milioane de ani! Cine se plimba pe Pământ cu maşinile acum 5 milioane de ani!? Descoperirea nu se prea potriveşte cu istoria oficială a omenirii, nu?): „Pe YouTube a apărut un videoclip ciudat, în care se arată cum sute de urme de vehicule în roca de bază (roca-mamă) au fost găsite recent în Turcia. Toată problema o reprezintă faptul că roca de bază a fost datată ca având 5,3 milioane de ani vechime! Piatra a fost, probabil, moale și asemănătoare noroiului cu milioane de ani în urmă, înainte de a se transforma într-o stâncă tare. Este extraordinar! Cine a făcut aceste urme? Ce vehicule umblau pe Pământ în urmă cu 5 milioane de ani şi de ce nu sunt ele discutate public de către arheologi? Pentru că ele nu se prea potrivesc cu istoria actuală a omenirii, nu? Dacă nu sunt urme de vehicule, atunci ce sunt?”

urme vehicule Turcia

Şi, mă repet ceea ce am spus şi atunci: sunt multe nepotriviri ale unor descoperiri de artefacte incredibile, care pur şi simplu nu se “pupă” cu ceea ce ni se spune a fi istoria oficială a omenirii.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO