Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Astronaut NASA: „M-aş duce şi azi pe Lună, dar noi nu mai avem tehnologiile de acum 50 de ani, pentru că le-am pierdut…” Ce altă dovadă mai vreţi!?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankOri de câte ori am ocazia, revin cu câte un articol pentru a demonstra încă o dată că „aselenizarea umană din 1969” şi din anii următori a fost una falsă, creată de NASA în studiourile hollywoodiene. Ştiu, o să sară unii şi o să râdă „Conspiraţionistule! Numai prostii vorbeşti…” Însă fiecare crede ce vrea şi ce doreşte. Când asupra unui eveniment există dubii puternice, atunci poate că ar trebui să ne revizuim toată atitudinea şi convingerea.

Iată doar câteva declaraţii celebre, care ar trebui să vă pună pe gânduri:

* Dr.Brian O’Leary, astronaut de rezervă din cadrul programului Apollo: Cât priveşte misiunea Apollo, nu pot spune 100% dacă aceşti oameni chiar au fost pe Lună. Dacă unele filme ar fi fost distruse, e posibil ca NASA să fi filmat unele scene într-un studiou, pentru a nu se face de râs”.

* Bill Kaysing (1922-2005), fost angajat la Rocketdyne, compania care a construit motoarele F-1, utilizate în cadrul rachetei Saturn V (racheta folosită pentru lansarea programelor spaţiale Apollo), În cartea sa “Noi n-am fost niciodată pe Lună”, Kaysing spune că lui NASA îi era mult mai uşor să falsifice aselenizările (şi având astfel garantat succesul), decât să se ducă acolo. El a calculat ca şansele de reuşită a aselenizării oamenilor ar fi de…0,017%, adică infim de mici!

* William Brian, inginer nuclear, a publicat în anul 1982 o carte prin care pune la îndoială gravitaţia de pe suprafaţa Lunii.

* Alexandr Popov, doctor rus în ştiinţe matematice şi fizice, neagă toate aselenizările Apollo.

* Cosmonautul rus Alexei Leonov, care, deşi crede că americanii au ajuns cu oameni pe Lună, totuşi el e de părere că o parte din filmările şi fotografiile de pe Lună au fost falsificate în favoarea NASA de către regizorul hollywoodian Stanley Kubrick! (citiţi mai multe AICI: Un celebru cosmonaut rus susţine că o parte din filmările şi fotografiile din timpul aselenizării umane Apollo din 1969 au fost falsificate de către regizorul hollywoodian Stanley Kubrick!)

Şi acum, am găsit pe YouTube o declaraţie şocantă a unui astronaut NASA, care a trecut neobservată şi care confirmă încă o dată faptul că nu a fost nicio aselenizare în 1969. Iată, aşadar, ce declara Don Pettit:

„M-aş duce pe Lună chiar şi acum. Problema e că nu avem tehnologia ca s-o mai facem. Am folosit-o, dar am distrus-o şi e un proces dificil să o refacem”.

Aşadar, teoretic, noi, oamenii, am fost pe Lună în 1969, dar, peste aproape 50 de ani, în 2018, nu mai avem tehnologia de atunci, pentru că… am distrus-o! Păi, în 1969, nu existau lasere, laptopuri, smartphone-uri, supercalculatoare şi multe alte avansuri tehnologice ca în ziua de azi. Cum se face că atunci am putut să ajungem pe Lună, iar acum nu mai putem, în ciuda avansului tehnologic evident!?

Totuşi, în 2017, aşa cum putem citi de pe futurism.com, NASA anunţa cu surle şi trâmbiţe că are în plan ca oamenii să ajungă pe planeta Marte! Adică, nu avem tehnologia pentru a ajunge pe Lună, care se află la doar 380.000 de km, dar bine că avem tehnologia pentru a ajunge pe Marte, aflată la… 225 de milioane de km!

Iar NASA a pierdut tehnologia, la fel cum a pierdut şi filmările originale de la misiunile Apollo de aselenizare…

blank

blank

Sursa: captura YouTube

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu