Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un congresman american şochează: „Guvernele ne ascund adevărul despre OZN-uri încă din 1897 (…) Extratereştrii au tehnologia de a ne transforma în „cărbune de foc”, dacă ar dori”


Un congresman american din Tennessee (Republicanul Tim Burchett) care se ocupă de investigaţia asupra OZN-urilor nu are nicio îndoială că obiectele zburătoare necunoscute nu sunt de pe acest Pământ, având abilități de a zbura sub apă și nelăsând niciodată în urmă urme de căldură. Aceste OZN-uri par să sfideze „fizica așa cum o știm”.

Republicanul Tim Burchett, care face parte din Comitetul de Supraveghere al Camerei Reprezentanţilor, ce studiază OZN-urile, a văzut o mulţime de imagini clasificate care nu au fost încă lansate publicului, şi care l-au convins că aceste OZN-uri sunt cu adevărat reale.

Congresmanul a declarat podcast-ului Event Horizon că guvernele s-au ocupat să ascundă publicului adevărul despre farfurii zburătoare încă din 1897, odată cu prăbuşirea unui OZN în Aurora / Texas. „OZN-urile pot călători în ani lumină, la vitezele pe care le-am văzut, sfidând fizica așa cum o știm. Ele pot zbura sub apă și nu arată nicio urmă de căldură”, a declarat el.

El a mai spus că, dacă aceste ființe din altă lume au o tehnologie diferită faţă de cea pe care o știm pe Pământ, atunci ele ne-ar putea transforma în „cărbune de foc”, dacă ar vrea. „Sunt cu mult superior nouă. Nu le-am putea face faţă. De aceea, nu cred că sunt o amenințare pentru noi, pentru că ar fi fost deja până acum”.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): Daily Mail


Lasă un comentariu