Un congresman american şochează: „Guvernele ne ascund adevărul despre OZN-uri încă din 1897 (…) Extratereştrii au tehnologia de a ne transforma în „cărbune de foc”, dacă ar dori”


Un congresman american din Tennessee (Republicanul Tim Burchett) care se ocupă de investigaţia asupra OZN-urilor nu are nicio îndoială că obiectele zburătoare necunoscute nu sunt de pe acest Pământ, având abilități de a zbura sub apă și nelăsând niciodată în urmă urme de căldură. Aceste OZN-uri par să sfideze „fizica așa cum o știm”.

Republicanul Tim Burchett, care face parte din Comitetul de Supraveghere al Camerei Reprezentanţilor, ce studiază OZN-urile, a văzut o mulţime de imagini clasificate care nu au fost încă lansate publicului, şi care l-au convins că aceste OZN-uri sunt cu adevărat reale.

Congresmanul a declarat podcast-ului Event Horizon că guvernele s-au ocupat să ascundă publicului adevărul despre farfurii zburătoare încă din 1897, odată cu prăbuşirea unui OZN în Aurora / Texas. „OZN-urile pot călători în ani lumină, la vitezele pe care le-am văzut, sfidând fizica așa cum o știm. Ele pot zbura sub apă și nu arată nicio urmă de căldură”, a declarat el.

El a mai spus că, dacă aceste ființe din altă lume au o tehnologie diferită faţă de cea pe care o știm pe Pământ, atunci ele ne-ar putea transforma în „cărbune de foc”, dacă ar vrea. „Sunt cu mult superior nouă. Nu le-am putea face faţă. De aceea, nu cred că sunt o amenințare pentru noi, pentru că ar fi fost deja până acum”.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): Daily Mail

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock