În filmul de comedie „The Watch” (2012), Hoolywood-ul iar ne bagă în cap ideea obsedantă că vom fi invadaţi de extratereştri!

4.052 vizualizari

M-am uitat azi la o comedie intitulată „Extra pază-n cartier” (titlul original fiind „The Watch”). Filmul a apărut recent (în 2012) şi l-am vizionat pentru că în el joacă unul din actorii mei de comedie preferaţi, Ben Stiller. Deşi s-a vrut să fie o comedie spumoasă, filmul n-a fost chiar unul grozav, momentele hazlii fiind chiar rare. Poate că filmul a „păcătuit” prin abundenţa de dialoguri care, câteodată, erau chiar foarte plictisitoare.

Subiectul filmului este unul simplu: eroul principal al filmului (interpretat de Ben Stiller) creează o „pază de cartier” împreună cu mai mulţi vecini, pentru a descoperi cine l-a omorât pe prietenul său. Spre marea sa surpriză, el descoperă că de vină sunt…extratereştrii care vor invada şi vor distruge Pământul. Cum se întâmplă în majoritatea filmelor americane de acest gen, cei 4 din „paza de cartier” reuşesc să-i oprească la timp pe extratereştri şi salvează lumea.

Bun…întrebarea care mi-o pun eu: de ce naiba, şi în filmele de comedie, există subiectul acesta al invaziei extratereştrilor? Nu era destul că în marile producţii hollywoodiene ideea invadării extratereştrilor ne copleşise deja? Ca de exemplu, în Battleship (vezi articolul acesta: https://www.lovendal.ro/wp52/in-noua-megaproductie-battleship-2012-illuminati-sub-masca-hollywood-ului-promoveaza-din-nou-ideea-atacarii-omenirii-de-catre-extraterestrii-cei-rai/), în noul film Spiderman (https://www.lovendal.ro/wp52/in-noul-film-spiderman-hollywood-ul-promoveaza-ideea-existentei-reptilienilor-printre-noi/) sau în Cowboy & Aliens (vezi https://www.lovendal.ro/wp52/blockbuster-ul-cowboys-aliens-2011-o-noua-productie-de-promovare-a-satanismului-si-a-extraterestrilor-anunnaki/), ca să dau doar câteva exemple. De ce Hollywood-ul nu lasă şi comediile în pace şi le „infectează” cu extratereştri? Hooylwood-ul şi Oculta Mondială chiar îşi doreşte să ne implanteze în creier ideea că un atac extraterestru e iminent?