Incredibil cer roşu în China! Experimentele de înfricoşare a oamenilor continuă…


Pe 9 mai 2022, locuitorii din orașul Zhoushan, din provincia Zhejiang (estul Chinei) au rămas înmărmuriţi când au văzut cerul roşu, ca sângele, stârnind panică în rândul localnicilor. Clipurile și fotografiile fenomenului au devenit virale, cu peste 150 de milioane de vizualizări pe rețelele sociale din China, Weibo și Sina, a raportat Global Times. Pe Douyin, versiunea chineză a TikTok, unii utilizatori au numit fenomenul un „semn rău”, din cauza modului în care guvernul chinez gestionează pandemia de Covid-19.

„Nu am mai văzut așa ceva până acum. Chiar mă uimește că cerul poate chiar să devină roșu”, a spus un utilizator al rețelei sociale. Autorităţile explică fenomenul ca urmare a luminilor navelor din port: „În anumite condiții meteorologice, mai multă apă în atmosferă formează aerosoli care refractează și împrăștie lumina bărcilor de pescuit și creează cerul roșu văzut de public”, spune Biroul Neteorologic din Zhoushan.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): dailysabah.com

P.S. Penibilă explicaţie a autorităţilor chineze. E posibil ca totul să fie doar o manipulare tehnologică şi de inducere (programare predictivă) a fricii în rândul populaţiei, de către autorităţi. Actualmente, în Shanghai (cea mai mare metropolă din China) se aplică cel mai brutal şi mai criminal experiment de control al populaţiei din lume: în numele luptei împotriva unui virus banal, milioane de oameni sunt pur şi simplu închişi în case, unii dintre ei murind de foame sau de disperare. Aşadar, în lume, în special în China, experimentele de înfricoşare a oamenilor continuă…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock