În laboratoare secrete, există tehnologii avansate cu peste 30 de ani faţă de ceea ce ni se oferă acum? Ce ne pregăteşte Elita Lumii?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

În unități secrete de pe toată planeta, oamenii de știință depășesc limitele mult peste ceea ce majoritatea dintre noi credeam că este posibil. Ei dezvoltă tehnologii care sunt cu decenii înaintea tehnologiilor la care publicul larg are acces în acest moment și, în multe cazuri, se acordă puțină atenție oricărei linii morale sau etice care este depășită. Din păcate, multe dintre aceste noi tehnologii sunt concepute pentru a fi folosite pe noi. Fiecare nouă „îmbunătățire” va oferi Elitei și mai mult control. În cele din urmă, scopul este ca toată lumea să fie complet dependentă de Sistem, iar oricine alege să nu fie un bun slujitor al acestui Sistem se va confrunta cu consecinţe nemaiîntâlnite.

Poate credeţi că veţi reuși să luptaţi împotriva Sistemului când se va ajunge în acel punct. Dar ce aveţi de gând să faceţi când vor fi trimişi împotriva voastră roboți din metal lichid, care îşi schimbă forma, la fel ca în seria de filme SF „Terminator”, aşa cum ne spune această ştire de pe 25 ianuarie 2023?

„Oamenii de știință au creat un robot în stil Terminator, din „metal lichid”. „Droidul” în formă de om, poate curge prin gratiile unei cuști înainte de a se reconstrui – ca cyborgul polițist din filmul „Terminator 2″ al lui Arnold Schwarzenegger”. (dailystar.co.uk).

E destul de surprinzător să aflăm că această tehnologie a fost făcută publică. Probabil că ea e de peste 30 de ani, dacă nu mai mult (nu degeaba a apărut în filmul „Terminator 2” din 1991, producătorii, probabil, primind informaţia dintr-o descoperire a unui laborator secret din lume).

Dar, pe lângă schimbarea formei, inginerii spun că roboții lor sunt magnetici și pot conduce electricitatea. Şi, pe lângă faptul că posedă caracteristici fizice extrem de avansate, roboții devin și extrem de inteligenți. Domeniul Inteligenței Artificiale progresează într-un ritm exponențial și sunt create armate întregi de roboți de atac super inteligenți, care pot îndeplini sarcini sincronizate cu o precizie absolut uluitoare.

Priviţi tweet-ul de mai jos: „Câini de inteligenţă artificială, perfect sincronizați. Am văzut că acestea au fost introduse în multe industrii în ultimii ani, inclusiv agricultură, firme private de securitate și chiar forțe naționale de poliție”.

În viitorul nu prea îndepărtat, Elita lumii va avea acces la roboți ultra-eficienți, care sunt mult mai puternici, mult mai rapizi și mult mai inteligenți decât noi.

Lumea în care trăim astăzi este o lume care a fost concepută pentru noi de către Elita Globală. Ne oferă suficientă distracție la TV şi pe Internet, pentru a ne liniști, iar cei mai mulți dintre noi îi credem atunci când ne spun că totul este în regulă. Dar, în culise, există un Rău de neegalat și situaţia devine din ce în ce mai „întunecată” cu fiecare an care trece.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO