Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un informator american pretinde că a zburat într-o navă extraterestră – ne spune un episod din seria TV „Dezvăluiri Cosmice” de pe Amazon


Emery Smith este unul dintre cei mai interesanți indivizi care au trăit vreodată pe această planetă, deoarece a avut ocazia să facă câteva descoperiri uimitoare în viața sa. El pretinde că a lucrat în cadrul Armatei Americane, la mai multe facilităţi biologice secrete. Şi a fost de acord să participe în cadrul seriei TV „Cosmic Disclosure” / „Dezvăluiri Cosmice”, distribuită de Amazon Prime Video, un întreg episod fiind dedicat dezvăluirilor făcute de el (S1 E1Emery Smith – Whistleblower).

Cât timp a lucrat pentru Forțele Aeriene Americane, Emery Smith a avut ocazia să studieze materiale organice care erau considerate, din toate punctele de vedere, a fi extraterestre, aparținând unei nave spațiale extraterestre și chiar a avut șansa de a zbura într-una dintre aceste nave spațiale – susţine el. În cadrul acestui episod de la „Cosmic Disclosure”, Emery ne vorbește despre experiențele sale de viață, așa cum totul a început când avea 18 ani.

Când a lucrat pentru Armata Americană, Emery pretinde că a reușit să studieze materiale necunoscute omenirii înaintea lui. El spune că a studiat materiale de la peste 3.000 de specii extraterestre, de la antigravitație, până la energie de punct zero sau imagini holografice 3D. Emery mai susține că există o tehnologie extraterestră atât de avansată, încât aceasta va ajuta lumea să evolueze într-un ritm ameţitor de rapid.


Lasă un comentariu