Vaticanul ar ascunde încă un mare secret: o maşină a timpului autentică, construită de un călugăr iezuit! Cu Cronovizorul s-ar fi filmat crucificarea lui Iisus Hristos!


vatican-masina-timpuluiVaticanul a fost acuzat că ascunde multe lucruri. Acum, este acuzat că ar ascunde o mașină a timpului!

Mașina în cauză se intitulează „Cronovizor” și a fost construită în 1950 de către un călugăr benedictin pe nume părintele Pellegrino Ernetti. Nu există imagini ale Cronovizorului, dar, conform jurnalistului de evenimente paranormale John Chambers, Ernetti s-a folosit de această maşină a timpului pentru a filma crucificarea lui Hristos.

Ernetti a murit în 1994, fără a dezvălui secretul Cronovizorului, dar Chambers spune că Biserica Catolică ascunde de restul lumii un model de lucru al maşinii timpului, pentru a avea grijă să nu încapă în mâini rele. Totul sună nebuneşte? Poate, dar totuşi e ceva…

Chambers spune că un preot iezuit, pe nume părintele Francois Brune, ar fi spus că Cronovizorul trebuie să existe, pentru că, aşa cum a declarat preotul: „Ernetti nu ar fi minţit cu astfel de lucruri”.

În legătură cu viața părintelui Pellegrino Ernetti, biografia acestui preot-om de știință a fost una care arată că el a fost un om de integritate, care nu ar fi creat o farsă cu privire la Cronovizor. Ernetti a fost o autoritate în muzica arhaică, un savant în limba greacă și latină şi un exorcist. După moartea sa, Cronovizorul nu a fost de găsit, ceea ce i-a dus pe critici la concluzia că totul n-a fost decât o farsă.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock