Un fost astronaut NASA ne dezvăluie faptul că există o tehnologie extraterestră uluitoare, ce ar schimba totul în lume – „energia punctului zero”! Ea a fost intuită genial de marele fizician Tesla…


energia-punctului-zeroConform mai multor emailuri publicate recent de Wikileaks, între John Podesta și fostul astronaut NASA Edgar Mitchell, o tehnologie extraterestră uluitoare ne-ar putea fi la îndemână. Dar, suntem pregătiți pentru ea? Şi ce este „energia punctului zero”?

„Energia punctului zero” este energia vidului, care, în teoria câmpului cuantic, este definită nu ca şi un spațiu gol, ci ca starea fundamentală a câmpurilor. În cosmologie, energia vidului reprezintă o explicație posibilă pentru constanta cosmologică. Un termen asemănător este „câmpul punctului zero”, care este cea mai scăzută energie al unui anumit câmp.

Nikola Tesla a fost primul care a propus existenţa „energiei vidului” sau eterul, care ar putea fi valorificată pentru multe aplicaţii. De exemplu, energia punctului zero ne-ar putea ajuta să ajungem în spaţiul interstelar instantaneu.

Dar, să revenim la emailul trimis de fostul astronaut NASA Edgar Mitchell şi care poate fi citit pe Wikileaks:

„Dragă John, pentru că războiul spaţial se înteţeşte, simt că tu ar trebui să fii conștient de mai mulți factori, aşa cum am mai discutat pe Skype. Să nu uiţi faptul că specia extraterestră inteligentă din Universul nostru ne ajută să aducem energia punctului zero pe Pământ. Însă, aceşti extratereştri nu vor tolera nicio formă de violență militară pe Pământ sau în spațiul cosmic”.

E posibil ca „energia punctului zero” să ne permită călătoria fără probleme în spaţiul cosmic? Şi astfel se explică modalitatea de călătorie a OZN-urilor în Univers? Conform unor cercetători, da. „Indiferent că această călătorie se face printr-o gaură de vierme sau prin îndoirea spaţiului, trebuie să existe o modalitate de a genera această energie”, a declarat Jack Kasher, profesor emerit de fizică la Universitatea din Nebraska.

În orice caz, probabil că încă multe lucruri ni se ascund, dar acestea trebuie să fie accesibile publicului larg…


Lasă un comentariu