„Femeia de pe Marte”, cea mai mare controversă NASA din ultima perioadă! O fiinţă extraterestră de 10 cm sau o statuie misterioasă? A trişat NASA?


femeie pe Marte 2Pe Marte e clar că se găsesc multe artefacte misterioase, care, în mod sigur nu au cum să fie de origine umană, ci extraterestră. E posibil ca pe Marte să fi trăit civilizaţia avansată a Atlantidei (citiţi articolul de acum 3 ani: O nouă ipoteză şocantă: Atlantida a fost un tărâm locuit de extratereştrii de pe Marte care au migrat spre Terra acum 65 de milioane de ani). Se pare că există un sul egiptean în care s-ar spune că civilizaţia Atlantidei ar fi fost localizată pe Marte.

Bun… acum să revenim la subiectul acestui articol (e posibil să mai fi apărut şi în alte părţi în România, dar nu şi pe site-ul meu; în alte părţi e posibil să găsiţi doar ştirea, pur şi simplu, pe când la mine o găsiţi explicată şi comentată, ca urmare a expertizei de 8 ani în domeniul conspiraţiilor). Un utilizator de pe YouTube, UFOovni2012, a făcut acum o lună o descoperire incredibilă, şi anume prezenţa unei femei pe Marte, care pare a fi o „femeie parţial învăluită”. Descoperirea a fost făcută într-una din pozele NASA de pe Marte, poză pe care o găsiţi în original AICI.

„Femeii de pe Marte” i se văd sânii, lucru dovedit de umbra de pe pieptul ei. De asemenea, se observă două braţe, un cap destul de neclar şi un păr. E greu de spus dacă e vorba de o femeie vie sau de o statuie a unei fiinţe. Ea pare că se uită către robotul NASA care a făcut această fotografie.

Judecând distanţa la care a fost făcută fotografie de către robotul NASA de pe Marte, se pare că fiinţa nu ar avea mai mult de 10 centimetri înălţime. Dacă ar fi o fiinţă vie, ar putea exista umanoizi atât de mici? Habar n-am, dar astronautul William Rutledge, cel care ar fi fost pe Lună, a făcut la un moment dat o declaraţie şocantă. El a spus că în interiorul unei nave extraterestre din craterul Deporte (de pe Lună), pe pereţi a observat nişte tuburi de sticlă în care se aflau umanoizi de 4-6 centimetri lungime!

Eu stau şi mă întreb: când apar asemenea controverse, ştiind exact locaţia unde au fost făcute fotografiile de către robot, de ce NASA nu se întoarce în acel loc pentru a observa dacă artefactul mai există? Dacă e o statuie, ea ar trebui să se afle acolo; dacă fotografiind din acelaşi loc, nu se mai observă nimic, aceasta înseamnă că acolo s-ar fi putut afla o fiinţă vie…

Pe de altă parte, există unii care spun că NASA şi-a bătut joc de noi, modificând special poza şi introducând în ea prin „Photoshopare” acea „fiinţă” pentru a ne induce în eroare. Nimic nu ar fi imposibil…

femeie pe Marte 1

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock