Extratereştrii avansaţi sunt, de fapt, roboţi nemuritori şi au miliarde de ani vechime


Dacă v-aţi închipuit vreodată că extratereştrii avansaţi ar arăta ca noi, atunci e posibil să vă fi înşelat. Ei poate că preferă să fie roboți – roboți atât de bătrâni (vechi) încât greu ne-am putea imagina.

Susan Schneider de la Universitatea din Connecticut și de la Institutul pentru Studii Avansate de la Princeton afirmă că Inteligenţa Artificială extraterestră poate că există demult și ar putea avea o vechime de miliarde de ani. Cercetătoarea afirmă: „Nu cred că cele mai avansate civilizații extraterestre ar putea fi biologice. Cele mai sofisticate civilizații vor fi post-biologice, forme de inteligență artificială sau superinteligențe extraterestre”.

Toate dovezile converg la concluzia că vârsta maximă a inteligenței extraterestre ar fi cuprinsă între 1,7 miliarde şi 8 miliarde de ani. Aşadar, extratereştrii sunt, de fapt, roboți nemuritori și au miliarde de ani vechime, afirmă oamenii de știință. În concluzie, primii extratereştrii pe care îi vom întâlni trebuie să fie roboţi.

Chiar şi oamenii noştri de ştiinţă prevestesc că, în curând, oamenii se vor transforma în roboţi. De exemplu, Ray Kurzweil de la Google a prezis faptul că omul se va îmbina cu mașina pe Pământ până în anul 2050.

Sursa (traducerea şi adaptarea): metro.co.uk

P.S. Sunt şi eu curios cum ar arăta extratereştrii-roboţi…

 


Lasă un comentariu