Extratereştrii avansaţi sunt, de fapt, roboţi nemuritori şi au miliarde de ani vechime


Dacă v-aţi închipuit vreodată că extratereştrii avansaţi ar arăta ca noi, atunci e posibil să vă fi înşelat. Ei poate că preferă să fie roboți – roboți atât de bătrâni (vechi) încât greu ne-am putea imagina.

Susan Schneider de la Universitatea din Connecticut și de la Institutul pentru Studii Avansate de la Princeton afirmă că Inteligenţa Artificială extraterestră poate că există demult și ar putea avea o vechime de miliarde de ani. Cercetătoarea afirmă: „Nu cred că cele mai avansate civilizații extraterestre ar putea fi biologice. Cele mai sofisticate civilizații vor fi post-biologice, forme de inteligență artificială sau superinteligențe extraterestre”.

Toate dovezile converg la concluzia că vârsta maximă a inteligenței extraterestre ar fi cuprinsă între 1,7 miliarde şi 8 miliarde de ani. Aşadar, extratereştrii sunt, de fapt, roboți nemuritori și au miliarde de ani vechime, afirmă oamenii de știință. În concluzie, primii extratereştrii pe care îi vom întâlni trebuie să fie roboţi.

Chiar şi oamenii noştri de ştiinţă prevestesc că, în curând, oamenii se vor transforma în roboţi. De exemplu, Ray Kurzweil de la Google a prezis faptul că omul se va îmbina cu mașina pe Pământ până în anul 2050.

Sursa (traducerea şi adaptarea): metro.co.uk

P.S. Sunt şi eu curios cum ar arăta extratereştrii-roboţi…

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO