Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Planeta X (Nibiru) nu există! Există, în schimb, galaxia X…Cam multe X-uri în viaţa noastră…

92

blankPlaneta X, adesea considerată a fi cea de-a 10-a planetă a sistemului nostru solar, nu se mai arată, dar Sukanya Chakrabarti speră să găsească, în schimb, altceva: galaxia X, o galaxie pitică care ar orbita galaxia noastră, Calea Lactee, anunţă portalul News Center Berkeley. Multe galaxii mari, ca şi Calea Lactee, se presupun că au o serie de mici galaxii satelite, dar nu pot fi observate, întrucât ar fi formate din “materie întunecată”, materia din care ar fi alcătuit Universul nostru, conform părerii majorităţii cosmologilor.

Chakrabarti, care este doctor în astronomie la Universitatea din California, Berkeley, a dezvoltat o nouă modalitate în a găsi galaxiile satelit “întunecate”, prin analiza buclelor în distribuţia gazului de hidrogen din galaxiile spiralate.

Pe de altă parte, Chakrabarti, consideră că în urmă cu mai mult de 100 de ani, existenţa planetei X a fost dedusă greşit, datorită perturbaţiilor existente în orbita planetei Neptun. În secolul al XIX-lea, a fost propusă de către astronomul Percival Lowell existenţa a unei alte planete masive, dincolo de Neptun. Pluto şi alte obiecte cereşti găsite în Centura Kuiper în secolul XX au mase mult prea mici pentru a exercita vreo forţă gravitaţională asupra planetei Neptun. De atunci, s-a trecut la căutarea unui alt obiect ceresc masiv, situat dincolo de Pluto, care ar influenţa gravitaţional uriaşa planetă Neptun.

Dar, dacă se dovedeşte existenţa galaxiei X, aşa cum propune Chakrabarti, cu o masă de 0,1% din masa lui Calea Lactee, aceasta ar putea produce efecte gravitaţionale suficiente pentru a produce perturbaţiile din orbita planetei Neptun. Din calculele preliminare, rezultă că galaxia X ar avea o orbită parabolică în jurul galaxiei Calea Lactee, fiind situată la o distanţă de 300.000 de ani-lumină faţă de centrul galaxiei noastre.

P.S. Ce ştire interesantă. Adevărul e că avem o ştiinţă nebună. Ea ne spune că există materie şi energie întunecată (pe care n-o poate vedea nimeni), că există planeta X, că există galaxia X. Într-o zi o să ne anunţe că cercetătorii vor căuta şi Universul X. Cam multe X-uri în viaţa noastră…

Orgoni Crystal