Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

S-a inventat urechea bionică, cu care putem auzi sunete neobişnuite! Oamenii viitorului vor deveni tot mai mult roboţi, conform doctrinei sataniste a transumanismului

  •  
  •  
  •  
  •  

ureche bionicaDe pe Sciencedaily.com aflăm că oamenii de ştiinţă au creat o ureche bionică, prin care putem auzi sunete pe care urechea umană nu le percepe în mod obişnuit. Iată câteva idei din acest articol:

Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Princeton au reuşit să creeze o ureche care să „audă” frecvenţele radio pe care urechea umană nu e în stare să o facă. Specialiştii au folosit o tipăritură 3D de celule şi nanoparticule şi o mică antenă spiralată cu cartilagiu, creând ceea ce poate fi numit „ureche bionică”. „Această realizare deschide drumul în crearea de părţi ale trupului uman ce pot fi înlocuite sau în crearea de organe capabile de capacităţi de care trupul uman obişnuit nu le pot oferi”, spun cercetătorii.

Urechea poate fi folosită pentru a restabili sau a creşte auzul uman. Semnalele electrice produse de ureche pot fi conectate la terminaţiile nervoase ale pacienţilor. Sistemul curent primeşte undele radio, dar echipa de cercetare plănuieşte să încorporeze alte materiale, ca senzori electronici senzitivi la presiune, pentru a permite urechii să înregistreze sunetele acustice.

P.S. Dacă urechea ar fi folosită pentru persoanele care nu aud sau le lipseşte acest organ, ar fi OK. Dar, totuşi, utilizarea „urechii bionice” pentru a auzi sunete pe care corpul uman nu le aude, înseamnă un pas înainte în pierderea umanităţii noastre. Ce mai urmează? Să avem ochi care să vadă în infraroşu sau în ultraviolete? În cazul acesta, ce vom deveni? Oameni sau roboţi? În plus, în viitor, lucrul acesta va crea o mare problemă: ce se va întâmpla dacă aceste organe artificiale vor costa extrem de mult şi doar câţiva bogaţi şi le vor putea permite? Vor exista discriminări? Unii se vor folosi de puterea lor pentru a se folosi de ea în detrimentul altora? Sau aceste dispozitive vor fi implementate obligatoriu la toţi oamenii, începând cu nou-născuţii? Vom deveni mai mult roboţi decât oameni? Aici vorbim din nou de doctrina satanistă a transumanismului (www.lovendal.net/wp52/un-raport-supervizat-de-oculta-mondiala-promoveaza-doctrina-satanista-a-transumanismului-prin-care-oameni i-devin-roboti-nemuritori/), aşa cum am scris acum câteva luni.

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu