Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Discovery News mătură pe jos cu cei care cred în Nibiru

76

blankCutremurul neobişnuit de săptămâna trecută de pe coasta de est a Statelor Unite a fost atribuit unui corp ceresc imaginar denumit Nibiru. Pentru a-l parafraza pe Mark Twain: există idei nebuneşti şi profeţii. Dacă n-aţi auzit până acum vreodată de Nibiru, ei bine aflaţi că aceasta este o planetă masivă care se îndreaptă spre Pământ. Când va ajunge? În 2012, anul Apocalipsei, conform calendarului mayaş. Nibiru a mai fost vinovat şi de mega-cutremurul din Japonia din martie 2011. Totodată, apropierea lui Nibiru de Pământ va crea tsunami, uragane şi temperaturi extreme. Şi Pământul va înceta să se mai rotească.

Dar este Nibiru chiar o planetă reală, ascunsă de autorităţi? Normal că NU, iar acest lucru ne este precizat de prestigiosul site Discovery News într-un articol intitulat: “Nibiru: planeta imaginară de vină pentru toate relele Pământului”. Cam acelaşi lucru îl spuneam şi eu acum vreun an de zile în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/nibiru-sus-nibiru-jos-sa-terminam-cu-prostiile-nu-exista-nici-nibiru-nici-anunnaki-nici-2012/.

Cei care cred în Nibiru vor veni cu o serie de argumente ca: anomalii ale traiectoriilor celor două sonde spaţiale Pioneer, noile obiecte descoperite în centura Kuiper şi multe altele. Dar toate acestea nu demonstrează, cred cei de la Discovery News, că Nibiru ar exista. Iată care sunt argumentele lor simple şi logice:

1) Dacă o asemenea planetă s-ar apropia de Pământ, atunci s-ar putea vedea cu ochiul liber noaptea pe cer. Ţinând cont de pretenţiile privind locaţia prezentă a planetei, acum ea ar fi trebuit să fie cea mai strălucitoare stea de pe cer, după Soare şi Lună.

(La acest argument, am să vin şi eu cu un contra-argument, nu că aş fi susţinător înfocat al planetei Nibiru, dar unii cred că Nibiru n-ar fi o planetă, ci o stea pitică brună, ce nu poate fi astfel observată cu ochiul liber, ci doar cu instrumente în infraroşu).

2) Dacă Nibiru ar fi fost o planetă reală, atunci Uniunea Astronomică Internaţională, organismul oficial al tuturor obiectelor cereşti, ar fi trebuit demult să fi emis un buletin în care să se precizeze orbita noului obiect.

(Contra-argumentul meu de aici ar fi acesta: şi dacă Uniunea Astronomică Internaţională e un organism controlat de masoni pentru ca omenirea să nu afle adevărul?)

3) Dacă Nibiru ar fi existat cu adevărat, atunci astronomii amatori din întreaga lume ar fi postat imagini cu această planetă pe blogurile şi site-urile personale, fenomenul nemaiputând fi controlat de cineva. Desigur, există pe Internet aşa-zise fotografii cu planeta Nibiru, dar majoritatea reprezintă aberaţii ale lentilelor camerelor foto şi video.

Cei de la Discovery News ne mai atrag atenţia şi asupra următorului aspect: dacă ceea ce s-a spus până acum de Nibiru s-ar adeveri, atunci ar însemna că o bună parte din ştiinţa astronomică s-ar dovedi a fi greşită. Astrobiologia ar fi greşită întrucât o lume mai rece decât Pluto ar fi de nelocuit. Dar şi legile gravitaţionale ale lui Newton ar fi greşite, ţinând cont de posibila influenţă gravitaţională a lui Nibiru asupra Pământului.

În concluzia, Nibiru-mania ar fi o pseudo-ştiinţă, căci s-ar respinge o mulţime de cunoştinţe convenţionale şi raţionale, în favoarea unei soluţii ad-hoc, indiferent cât de imposibilă ar fi ea.

Orgoni Crystal