Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Supremul argument pentru care extratereştrii nu există, la fel cum nu există nici viaţă la întâmplare

102

blankSpuneam în acest articol (https://www.lovendal.ro/wp52/nu-exista-extraterestri-nici-pleiadieni-omuleti-cenusii-sau-annunaki-noi-suntem-singuri-in-acest-univers/) că extratereştrii nu pot exista întrucât şansele de apariţie a vieţii în altă parte sunt egale aproape cu zero. Mulţi fani ai extratereştrilor s-au simţit “jigniţi” de acest articol, dar nu au judecat argumentele raţionale din el. Dacă n-au înţeles nici acum că e imposibil să existe alte specii de extratereştri, vă mai ofer un alt argument suprem.

Nu au existat suficiente interacţiuni interatomice în istoria Universului, pentru ca viaţa să existe pe altă planetă. Ştiinţa nu ştie ce este viaţa şi nu poate explica cum viaţa ar fi apărut din haosul unei explozii care a împânzit întreg Cosmosul. “Selecţia naturală” n-ajută deloc. Nu poate nici crea viaţa şi nici asista primele fiinţe în a începe să funcţioneze. Prima celulă vie ar fi trebuit să apară din pură întâmplare. Dar, acest lucru este imposibil din punct de vedere matematic.

În Cosmos există aproximativ 10^80 atomi. Presupunând că există 10^12 interacţiuni interatomice pe secundă pe atom şi 10^18 secunde (30 miliarde de ani) – dublu faţă de vârsta Universului, cât cred evoluţioniştii că ar avea (15 miliarde de ani), obţinem 10^110 (80 +12+18) numărul total de interacţiuni interatomice posibile în 30 de miliarde de ani. Dacă fiecare interacţiune interatomică a produs o meloculă unică, atunci înseamnă că nu există mai mult de 10^110 de molecule unice în întreg Universul.

Pe de altă parte, circa 1.000 de proteine compuse din aminoacizi sunt necesare pentru cea mai primitivă formă de viaţă. Pentru a găsi o secvenţă corespunzătoare de 200 de aminoacizi pentru o proteină relativ scurtă, au fost calculate ca fiind necesare circa 10^130 de încercări! Aceasta înseamnă o sută de miliarde de miliarde de ori mai mult decât numărul total de molecule care ar exista vreodată în istoria Cosmosului! Niciun proces întâmplător n-ar fi putut apare măcar în structura unei singure proteine, d-apoi pentru 1.000 de proteine necesare celei mai simple forme de viaţă.

Aşadar, existenţa extratereştrilor e imposibilă…

Orgoni Crystal