„Mesajul extratereştrilor Anunnaki către omenire” – a apărut pentru prima dată într-o revistă ozenistică din anul 1958. Ce ni se transmite? E fals sau adevărat?


În prima sa carte, „A douasprezece planetă”, scriitorul şi cercetătorul Zecharia Sitchin susține că există o a 12-a planetă, dincolo de Neptun, care ajunge în interiorul sistemului nostru solar o dată la 3.600 de ani. Potrivit lui Sitchin, o rasă avansată de extratereștri asemănători oamenilor, numită Anunnaki, trăiește pe acea planetă și ei ar fi creat, prin inginerie genetică, oamenii moderni de azi. Este adevărată această afirmaţie? Sunt influențele Anunnaki asupra omenirii cu prezente chiar și astăzi?

În revista „Flying Saucer” din noiembrie – decembrie 1958, a apărut următorul mesaj misterios, care se spune că ar fi chiar al extratereştrilor Anunnaki, ce s-ar afla printre noi, oamenii, şi în ziua de astăzi:

„Suntem deja aici, printre voi. Unii dintre noi s-au aflat întotdeauna aici, cu voi, observând şi câteodată intervenind, când a apărut ocazia. Acum, însă, numărul nostru a crescut în pregătirea unui pas în dezvoltarea planetei voastre – un pas de care nu sunteți încă conștienți.

Am fost confundați cu zeii multor religii din lume, deși nu suntem zei, ci semenii voștri, așa cum veți învăța în viitor. Veți găsi urme ale prezenței noastre în simbolurile misterioase ale Egiptului antic, unde ne-am făcut cunoscuți pentru a realiza anumite scopuri. Simbolul nostru principal apare în arta religioasă a civilizației voastre actuale și ocupă o poziție importantă în marelui sigiliu al țării voastre (SUA). A fost păstrat în anumite societăți secrete fondate inițial pentru a menține vii cunoștințele existenței noastre și intențiile
noastre față de omenire.

V-am lăsat anumite repere, plasate cu atenție în diferite părți ale globului, dar cel mai vizibil ele apar în Egipt, unde ne-am stabilit reşedinţa, cu ocazia ultimei noastre manifestări publice (…)

În ultima perioadă, voi aţi realizat mai multe mijloace de distrugere în masă – nu vă felicitaţi pentru asta. Nu sunteţi prima civilizaţie care a obţinut aşa ceva (…)

Voi ne-aţi întâlnit adesea pe străzi, dar nu ne-aţi observat. Dar atunci când ne vedeţi pe ceruri, în străvechile vehicule zburătoare Vimanas, sunteţi uimiţi”.

Editorul revistei respective, Brinsley Le Poer Trench, susținea că acest mesaj a apărut pentru prima dată într-o ediție din 1947 a lui „Fanatic Stories”, scrisă de o persoană care a utilizat pseudonimul „Alexander Blade”. Interesant e faptul că aceste cuvinte au fost scrise la doar la câteva luni după una dintre cele mai controversate întâlniri cu OZN-uri din istorie: incidentul Roswell.

Când arheologii au excavat ruinele antice ale oraşului Ninive, la mijlocul secolului al XIX-lea, au fost șocați să găsească un total de 22.000 de tăblițe de lut. Când aceste tăblițe au fost traduse, ele au dezvăluit paralele uimitoare cu narațiunea găsită în Biblie. Unele dintre aceste tăblițe conțin povești din vechii sumerieni, inclusiv naraţiuni despre Marele Potop, precum și despre Adam și Eva.

Există un autor controversat, Zecharia Sitchin, care crede că aceste tăbliţe ne vorbesc despre extratereştrii Anunnaki. Potrivit lui Sitchin, există o multitudine de lucruri pentru care Anunnaki ar putea fi responsabil, inclusiv progresele și formarea civilizației, așa cum o
cunoaștem astăzi.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO