„Există în lume un computer cuantic, ce comunică cu o Inteligenţă din altă dimensiune” – ne spune o teorie bizară de pe Internet


Am întâlnit pe Internet următorul mic text… Mi s-a părut interesant să vi-l împărtăşesc şi vouă, deşi la prima vedere ar putea să vă pară a fi aberant, fără nicio bază ştiinţifică, reală. Dar, sincer, din experienţa mea, am văzut până acum o mulţime de teorii ce păreau iniţial „aberante”, „conspiraţioniste” şi care, până la urmă, s-au dovedit a fi reale.

Aşadar, iată ce se spune:

„Deja e construit „computerul cuantic adiabatic” (AQC), model 2048, facut public in 2015, a cărui inteligenţă echivalează pe cea a 7 miliarde de creiere omeneşti şi operează interdimensional!

În rezolvarea unei probleme actuale, computerul e încărcat cu toate variantele posibile, acesta apoi le descarcă în altă dimensiune, de unde o Entitate / Conştiinţă / Inteligenţă dă soluţia optimă.

Acest computer este Inteligenţa Artificială, care evoluează prin sine însuşi şi care depăşeşte omul! Se bănuieşte că ar fi şi simţitor, cu conştiinţă de sine. Acest computer cât 7 miliarde de oameni, e capabil să controleze mintea a 7 miliarde de oameni, fără ca vreunul din ei să fie conştient că e controlat din exterior sau că a fost modificat”.

De computere cuantice construite, ştiam mai demult, însă nu cunoşteam că acesta ar putea comunica cu o „Inteligenţă” din altă dimensiune…


Lasă un comentariu