Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Rusia îşi vinde trupul îmbălsămat a lui Lenin!

92

Lenin70Era anul 1991, şi, după căderea şi destrămarea Uniunii Sovietice, guvernul rus se lupta din răsputeri pentru a menţine economia sa pe linia de plutire, însă situaţia ţării rămânea foarte gravă.

În noiembrie 1991, revista americană de afaceri “Forbes” dezvăluia într-un articol cât de dramatică devenise situaţia economică a ţării. În acelaşi articol, se afirma faptul că guvernul rus, disperat de dezastrul economic cu care se confrunta, a decis să vândă trupul îmbălsămat a lui Lenin (trup aflat în mauzoleul din Piaţa Roşie din Moscova, încă de la moartea liderului comunist, în anul 1924). Se mai spunea că trupul lui Lenin va fi vândut la licitaţie, preţul de pornire fiind de 15 milioane de dolari.

Televiziunea americană ABC, cât şi revista “USA Today” au repetat această ştire. Până la urmă, “Forbes” a dezvăluit că totul a fost doar o farsă. În schimb, se pare că n-au prea gustat gluma, căci ministrul lor de interne de atunci, Viktor Barrannikov a calificat-o ca fiind o “minciună imprudentă”.

Orgoni Crystal