Într-o piramidă egipteană ar fi fost găsită o mumie extraterestră reptiliană, împreună cu artefacte necunoscute – descoperire ascunsă încă de guvernul din Egipt! Care-i adevărul?


Trupul perfect conservat, al extraterestrului mumificat, a fost găsit îngropat într-o piramidă veche. Creatura misterioasă are o înălţime cuprinsă între 150 și 160 de centimetri și a fost găsită de un arheolog în apropiere de Lahun, atunci când cerceta o mică piramidă ce se spune că ar fi fost construită în timpul dinastiei faraonului Senusret al II-lea.

„Mumia presupusului extraterestru datează de mai mult de 2.000 de ani”, a declarat o sursă din Departamentul egiptean al Antichităților, care a prezentat detaliile și fotografiile mumiei, dar cu condiția păstrării anonimatului.

Descoperirea a provocat o mare consternare în rândul oficialilor egipteni. Unele surse on-line spun că această mumie este un fel de reptilă, din cauza caracteristicilor ce caracterizează acest animal, având ochii ovali mult prea mari. Inscripțiile de pe mormântul mumiei arată că creatura umanoidă a fost consilier al regelui Osirunet, nume care în limba egipteană veche înseamnă „trimis din cer”. Ceea ce a alimentat speculaţiile că ar putea fi vorba de un extraterestru.

Acest corp mumificat a fost îngropat cu mare respect și grijă într-un mormânt unde au fost găsite o serie de obiecte ciudate pe care arheologii nu le-au putut identifica. Potrivit unor surse egiptene, mumia extraterestră a fost descoperită de Dr. Victor Lubeck, profesor la Universitatea din Pennsylvania. Arheologul a găsit un compartiment ascuns în timp ce efectua o săpătură la o mică piramidă aflată la sud de piramida principală ce adăposteşte rămăşiţele reginei-faraon Senusret II.

Lângă mumie s-au descoperit, de asemenea, obiecte şi artefacte realizate dintr-un material sintetic, dar aceste obiecte nu au putut fi identificate, întrucât nu s-au mai găsit elemente similare în alte morminte egiptene. O sursă anonimă a declarat că descoperirea a provocat o mare consternare în rândul oficialilor egipteni, care doresc s-o păstreze ascunsă până când găsesc o explicație plauzibilă pentru mumia ciudată. Guvernul egiptean s-a consultat cu un număr de arheologi respectaţi, dar până în prezent nimeni nu poate explica descoperirile. „Adevărul este că fiecare expert care a văzut mumia a ajuns la concluzia că aceasta nu este de origine terestră”, a spus sursa anonimă. Egiptenii refuză să creadă că moștenirea lor vine din spațiu…

Sursa: Worldwide Science Stories

P.S. OK… Ştirea e şocantă, dar a apărut pe un site ciudăţel, în care nu se poate avea încredere. Aşa că priviţi-o cu foarte mare precauţie, fiind conştienţi de faptul că ar putea fi o ştire falsă. Cei de la snopes.com spun că inclusiv fotografia ar fi fost „photoshopată”. Probabil că au dreptate, dar totuşi, pe de altă parte, cred că guvernul egiptean ne ascunde multe lucruri cu privire la piramide. Nu degeaba există zvonuri care arată că acolo s-au făcut multe descoperiri şocante, care ar schimba substanţial istoria omenirii, dar care sunt ascunse de guvernul de la Cairo, la presiunea Ocultei Mondiale, care nu doreşte ca noi să aflăm adevărul. Până când autorităţile egiptene nu vor fi transparente cu toate aceste descoperiri, vor mai exista multe asemenea poveşti… Şi nu uitaţi: genul acesta de farse se bazează întotdeauna pe zvonuri care s-ar putea să fie adevărate. Poate nu e vorba de piramida din Lahun sau de arheologul Lubeck, ci de alte nume, dar detaliile acestea mai puţin contează. Ştiţi vorba aia: niciodată nu iese fum fără foc…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO