Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

O enormă dungă albă misterioasă, de mii de km lungime, apare pe Google Earth. Care e originea ei?


Pe YouTube a apărut recent un videoclip în care se poate observa o fotografie a Pământului ce se întâlneşte pe Google Earth şi pe Google Maps şi în care vedem o enormă dungă albă misterioasă, ce pleacă de la Polul Nord, trece prin mijlocul Americii Centrale şi se opreşte la Polul Sud, în Antarctica. Ea a apărut pe data de 19/20 februarie 2018.

Să fie vorba de o eroare software la prelucrarea fotografiei? Nu cred. Dacă ne uită la o poză recentă luată de la nivelul Staţiei Spaţiale Internaţionale (pe 21 februarie), la nivelul norilor se observă aceeaşi dungă misterioasă, aşadar trebuie să excludem posibilitatea unei erori software sau un defect al camerei foto.

Prin urmare, dacă nu e ceva normal, atunci ce-ar putea fi? Dacă nu e un proces natural la care nu se poate găsi nicio explicaţie, atunci poate că ceva din sistemul nostru solar ne influenţează. Să fim serioşi… această dungă de mii de kilometri nu poate apărea din senin, total întâmplător.

Ce-ar fi putut cauza asta? Ce-ar fi putut menţine o structură fizică de genul acesta? O formă de energie consistentă… Observaţi că e vorba de o constantă; formaţiunile noroase pe care le vedeţi deasupra Pământului sunt variabile. Ce creează o constantă? Poate e vorba de o frecvenţă pe care Pământul o detectează, datorită unui obiect foarte mare…

 

 


Lasă un comentariu